Sorin Crețu, fost membru al trupei Sing Sing BB, diagnosticat cu pancreatită cronică: "Durerile erau foarte puternice. Eram la pământ"

 Oana Pantazi
.

Sorin Crețu, artistul care făcea furori, la începutul anilor 2000, alături de Cristina Rus și Asi, în trupa Sing Sing BB, a mărturisit că în 2019 a fost diagnosticat cu pancreatită acută. Deși medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, după trei ani artistul a învins boala.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sorin Crețu, fost membru al trupei Sing Sing BB, a mărturisit recent că a fost diagnosticat cu o boală teribilă – pancreatită cronică. Artistul ar fi fost diagnosticat cu teribila boală în 2019 și, din păcate, cei patru medici pe care i-a consultat nu i-au dat deloc vești bune. Cu toate acestea, solistul a învins boala.

hqdefaulthqdefault

Sorin Crețu, fost membru al trupei Sing Sing BB, diagnosticat cu pancreatită cronică

În 1999, Sorin Crețu, aka Fero, și Asi au înființat trupa Sing Sing BB, căreia ulterior i s-a alăturat și Cristina Rus. Dacă numele trupei nu le mai spune nimic multora acum, cu siguranță hitul lor Inima mea bate este cunoscut de multe generații. Din păcate, Sorin Crețu a trecut prin momente dificile în ultimii ani…

Solistul ar fi fost diagnosticat cu pancreatită cronică cu trei ani în urmă. După ce a început să se resimtă din cauza oboselii, artistul a consultat patru medici specialiști, din dorința de a afla ce se întâmplă cu el. Fero a dezvăluit că după ce a efectuat două CT-uri, RMN, dar și endoscopie și eco-endoscopie, diagnosticul medicilor a fost implacabil – pancreatită cronică. Totul s-ar fi petrecut după ce niște clienți l-ar fi vizitat la studioul său de înregistrări…

'Au fost niște clienți la mine și erau bolnavi (n.red. de covid) și m-au îmbolnăvit și pe mine pentru că am mâncat cu ei la masă. Am mâncat din aceeași salată și normal că am luat și eu microbul. Am avut pancreatită. Am fost la mai mulți medici, am fost la patru. Am făcut prima dată endoscopie și mi-a zis că am ulcer', a declarat, exclusiv pentru FANATIK, Sorin Crețu, fostul membru al trupei Sing Sing BB.

„La început, durerile erau foarte puternice”

Pe parcursul celor trei ani în care s-a confruntat cu boala, artistului i-a fost alături soția sa – Fero este căsătorit de 15 ani și are doi copii în vârstă de 9 și 10 ani – care l-a ajutat să treacă peste teribila încercare.

Citește și: Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului.Ce au decis judecătorii în cazul de custodiei: „Sper să…'

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Care este starea ei de sănătate:'Facem tot ce putem…'

Citește și: Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români:'Zi de zi văd moartea cu ochii…'

Citește și: Elevii nu vor mai primi note la câteva materii. Ministrul Educației:'Sistemul de evaluare va încuraja elevii'

La început durerile erau foarte puternice, în coșul pieptului, spatele și tot stomacul. Eram la pământ, eram foarte obosit. Eram terminat așa într-un fel. Eu nu doresc nimănui.
Majoritatea mor cu pancreatită pentru că… fără pancreas nu ai cum să ai digestie. Pancreasul este inima digestiei. Nu am fost internat în spital pentru că eu nu sunt cu spitale și cu doctori
', a mai spus Sorin Crețu pentru sursa citată.

„O dată pe săptămână am făcut 40 de ore de post”

Pancreatita este o boală teribilă, iar șansele de supraviețuire nu sunt la fel de mari ca în cazul altor afecțiuni grave. Sorin Crețu, fostul membru al trupei Sing Sing BB, mărturisește că a reușit să învingă boala prin intermediul postului negru.

'Cea mai bună vindecare a organismului este în momentul când faci post negru. Asta ce înseamnă, că nu mănânci absolut nimic. Ai voie numai apă. Atât. Am făcut mai mult timp, să zicem două trei luni încontinuu. O dată pe săptămână am făcut 40 de ore de post. De exemplu, începeam joi seara la ora șapte, vineri nu mâncam și mâncam doar sâmbătă pe la 12 (n.r. ora). În momentul ală, dacă corpul nu mai are cu ce să lucreze… Oamenii nu știu, dar digestia este un lucru foarte greu. Mănâncă cartofi, grătare și după se vaită că le este somn', a mai spus Sorin Crețu, pentru FANATIK.

https://www.youtube.com/watch?v=hdSqmxxNHPs
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton