Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite: "S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu el"

 Oana Pantazi
.

Sezonul 10 e abia la început, însă orgoliile și ambițiile chefilor sunt mari, așadar între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu a avut loc o ceartă, în urma căreia nu și-au mai vorbit deloc o perioadă. Iată care a fost motivul pentru care erau cât pe ce să strice prietenia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mult așteptatul show Chefi la cuțite a debutat în forță, iar sezonul 10 promite să fie unul plin de surprize, dar și de certuri, pentru că atât Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o ceartă în toată legea, cât și Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost la un pas de a strica prietenia. Cu toate acestea, cei trei chefi, buni prieteni în viața reală, au reușit în cele din urmă să îngroape securea războiului…

Sorin-Bontea-Catalin-Scarlatescu-cearta-Sorin-Bontea-Catalin-Scarlatescu-cearta-

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite

Chiar dacă în fiecare an se întâmplă așa, din cauza orgoliilor celor trei chefi, în sezonul 10, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat la Chefi la cuțite, redevenind, din prieteni, adversari de temut într-o clipită. Cel mai amuzant este că, deși certați, cei doi chefi și-au continuat rutina zilnică… Drept urmare, chef Sorin a continuat să-l aducă la platou și să-l ducă acasă pe chef Cătălin, deși nu-și vorbeau deloc. Exact ca într-un cuplu cu vechime! Și tot la fel s-au și împăcat.

Citește și: Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după 10 de ani emisiuni la TV: „Nu ne-am întâlnit niciodată la o bere”

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 22 de kilograme:„Consum 5 mese pe zi

Citește și:  Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Citește și: Magda Pălimariu, primele declarații despre întoarcerea la PRO TV. În ce relații a rămas cu foștii colegi: „Decizia finală…' / EXCLUSIV

„Conflictele noastre au multe surse… inepuizabile. Pot părea de la o farfurie, o amuletă, un joc din culise, un battle pierdut etc. De cele mai multe ori, apar de la farfurii sau de la faptul că nouă ni se pare că ceilalți nu au respectat regulile. S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu. Îl luam de acasă cu mașina, îl duceam acasă cu mașina… dar nu ne vorbeam. A patra zi, l-am luat în brațe și asta a fost tot”, a declarat chef Sorin Bontea pentru TV Mania.

Și Florin Dumitrescu s-a certat cu Cătălin Scărlătescu

S-a ajuns la sezonul 10 al celebrului show de cooking Chefi la cuțite și, așa cum spune și titlul emisiunii, cei trei chefi au ajuns nu o dată la cuțite, ambițiile fiind mari. Până acum, chef Sorin Bontea deține supremația la numărul de ediții câștigate, iar ceilalți doi competitori în suflă tare în ceafă, așadar orgoliile sunt pe măsura faimei celor trei. Nici în acest sezon chefii nu au scăpat de certuri și ironii… De data asta, se pare că chef Scărlătescu și-a supărat tare ambii colegi, deoarece nici Florin Dumitrescu nu i-a mai vorbit în cele trei zile…

În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10. A fost un moment în urma căruia eu și Scărlătescu nu ne-am mai vorbit deloc trei zile. Culmea e că nici Bontea n-a vorbit cu Scărlătescu în cele trei zile. Cumva, ne-a enervat pe amândoi în egală măsură. Asta se va vedea în sezonul 10, care este mult mai intens, colegii mei profitând de anumite slăbiciuni ale adversarilor. Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor.

Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate’, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu, conform spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton