Sorin Bontea și-a petrecut vacanța pe barcă. Juratul de la Chefi la Cuție e pasionat de pescuit

 Lupescu Anca
.

În toamnă va începe noul sezon Chefi la cuțite, motiv pentru care celebrul Sorin Bontea a decis să își încarce bateriile în această vara în felul lui preferat: la pescuit. Pentru că, la fel ca în cazul tuturor, planurile de concediu i-au fost date peste cap, chef Sorin Bontea a ales ca vara asta să se bucure din plin de marea lui pasiune, pescuitul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„A fost o vară atipică, dar am încercat să profit cât mai mult de ea. Am petrecut mult timp în bucătărie, veți vedea în curând și rezultatele, și pe barcă, la pește. A fost primul an în care am participat la Campionatul Național al Ligii Române de Spinning și am plecat de câteva ori în Deltă. Norocul meu este că am o pasiune care presupune oarecum izolare, se desfășoară în aer liber, așa că am putut să mă bucur de ea, a povestit chef Sorin Bontea.

cover-viva-august-2020-157-768×1030-10cover-viva-august-2020-157-768×1030-10

Sezonul 8 Chefi la cuțite începe în această toamnă la Antena 1. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite în scurt timp telespectatorilor. 

Bontea, super pasionat de pescuit

Toată lumea știe cu ce se ocupă Sorin Bontea, dar puțini știu că vedeta tv are o pasiune mai puțin cunoscută publicului său, care nu de puține ori l-a adus pe podiumul învingătorilor.

Dacă până la competiția Asia Express, se știa doar că este pasionat de arta culinară, după participarea sa la concurs au ieșit la iveală mai multe talente pe care carismaticul Chef le are. Bontea i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a cântat, dezvăluind un talent de care nimeni nu știa că-l are.

În ce privește pasiunile, Chef Bontea declara într-un interviu că printre pasiunile lui se numără pescuitul și filmele.

În ce privește pescuitul se pare că este mai mult decât o pasiune. Vedeta tv participă chiar și la concursuri de specialiate, unde nu de puține ori se situează pe podiumul învingătorilor. Camarazii lui, alături de care se bucură de acest hobby au făcut dezvăluiri.

Unul dintre amicii lui a dezvăluit faptul că Sorin iese câștigător atunci când își popune lucrul acesta, referindu-se inclusiv la competițiile de pescuit.

„Nu este o întâmplare ca Sorin Bontea câștigă majoritatea provocarilor la care participă, l-am cunoscut anul trecut in Delta Dunarii si după câteva zile de pescuit împreună, atât de plăcere cât si în concurs, pot spune că este unul dintre cei mai competitivi prieteni pescari pe care ii am. Chiar daca nu ai zice la prima vedere”, scrie unul dintre camarazii săi de pescuit.

img-9-1img-9-1

Vara trecută, Bontea a ajuns în Delta Dunării, unde a dat curs pasiunii sale pentru pescuit, parcicipând chiar și la un concurs național de acest gen.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton