Sorin Bontea, prima imagine cu soția lui. Cum au fost surprinși cei doi: "Doamna Bontea..."

 Dumitrache Laura
.

Sorin Bontea, juratul de la Chefi la cuțite este cunoscut de multă lume, dar puțini sunt cei care știu cum arată soția sa. Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară. Recent, acesta a postat în mediul online o imagine în care apare pe ringul de dans, alături de partenera sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea face parte din juriul Chefi la cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Deși este cunosc de multă lume, puțini sunt cei care o cunosc pe partenera bucătarului. Sorin Bontea își ține familia departe de lumina reflectoarelor și rar apare alături de soție și copiii săi.

sorinsorin

Chef Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani cu soția sa și au împreună doi copii, pe Miruna și Iulian. Bucătarul a fost întotdeauna discret cu viața sa de familie, iar puțini sunt cei care știu cum arată soția acestuia. Recent, cei doi au participat la un eveniment, iar Sorin Bontea a postat pe rețelele de socializate o imagine în care dansa împreună cu partenera sa.

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea.Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

Citește și:Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu:„Cred că…'

Citește și: Ce relație are Cleopatra Stratan, de fapt, cu soacra ei:„Îmi e foarte ciudat'

Citește și:Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui

Sorin Bontea, în vârstă de 52 de ani, se numără printre cei mai cunoscuți bucătari din România. Acesta face parte din juriul emisiunii culinare Chefi la cuțite, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cu toate astea, puțină lume știe cum arată soția sa. Sorin Bontea este discret cu viața sa personală și rar apare în prezența familiei sale.

Recent, bucătarul chef și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine în care apare alături de soția sa. Sorin Bontea și mama copiilor săi au fost surprinși în timp ce dansau, în cadrul unui eveniment privat. „Doamna Bontea”, a scris Sorin Bontea în dreptul imaginii cu soția sa.

Cum au reacționat fanii

La scurt timp după postarea imaginii alături de soția sa, Sorin Bontea a primit numeroase comentarii de la internauți. Aceștia au apreciat-o și lăudat-o pe soția bucătarului chef.

Superbi! Multă fericire, sănătate și succes în tot ce faceți. Lângă un bărbat puternic există mereu o femeie înțeleaptă, răbdătoare și minunată', „Adorabil! Vă stă foarte bine împreună!', „Ce aș fi vrut să vă văd de mai aproape', „Wow, ce frumos. Eleganți', au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sorin Bontea și soția lui


Juratul de la Chefi la cuțite ne-a declarat în urmă cu ceva timp cum a cunoscut-o pe mama copiilor lui. Cei doi se aflau la o petrecere, iar Sorin Bontea a fost cel care a făcut primul pas. Acesta a așteptat-o cu trandafiri la prima întâlnire, iar de atunci i-a oferit aceleași flori. De atunci formează un cuplu, iar rodul iubirii lor sunt Miruna și Iulian.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”,ne-a dezvăluit Sorin Bontea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton