Sorin Bontea, dezvăluiri din noul sezon Chefi la Cuțite. Imagini din culise

 Lupescu Anca
.

Sorin Bontea a făcut dezvăluiri din culisele sezonului 9 din Chefi la Cuțite. Celebrul jurat le-a făcut pe plac fanilor și a oferit câteva dezvăluiri despre noul sezon care se filmează acum. Sezonul 8 din Chefi la Cuțite a avut un succes răsunător, iar fanii sunt nerăbdători să vadă peripețiile echipelor în următorul sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea va fi difuzată în primăvara anului 2021, la Antena 1. Una dintre surprize este că Speak va fi co-prezentatorul Ginei Pistol. El a fost cel care a dezvăluit fanilor că Chefi la Cuțite sezonul 9 va începe în primăvară.

După marea finală a sezonului trecut, Gina Pistol a dezvăluit și ea câteva mici detalii despre surprizele care vor urma în edițiile viitoare.

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat.', a spus Gina Pistol.

images-2-1images-2-1

De data aceasta, chef Sorin Bontea a fost cel care a făcut dezvăluiri. Juratul de la Chefi la cuțite a publicat noi imagini din culisele emisiunii.

Într-una dintre fotografiile de pe pagina lui Bontea, cei trei chefi și noul co-prezentator Speak se află la masa juraților, alături de carismaticul Răzvan Fodor, colegul de echipă al lui Sorin Bontea din Asia Express. În timpul jurizării preparatelor delicioase, aceștia au cerut să li se facă și o poză de grup.

„Și bărbații sunt curioși să vadă cum au ieșit in poze 🤣', a spus Sorin Bontea pe Instagram.

Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite

După momenul mult așteptat, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8 a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, unde a avut loc o reîntâlnire extrem de emoționantă cu mentorul său, chef Sorin Bontea, cel care a crezut în el de la început și care, de altfel, în audiții, i-a dat și Cuțitul de aur. Chiar dacă cei doi au interacționat doar pe Skype, Ionuț a fost emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe chef Bontea.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: ‘Chef Sorin îți mulțumesc din suflet

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

Ionuț Belei a lucrat în ultimii 4 ani în Germania, la un restaurant, însă câștigarea acestui premiu îi va schimba, cu siguranță, perspectiva, cu atât mai mult cu cât el are o relație la distanță cu Sabina, iubita lui, studentă la Cluj. Mai mult, Ionuț este decis să folosească banii și în scop profesional, el dorind să se specializeze în arta culinară și să ducă bucătăria bucătăria românească ‘la un alt rang.

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România, a mărturisit Ionuț, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton