Sorin Bontea de la Asia Express a dezvăluit cum a câștigat primii bani: "M-am angajat la 16 ani. Era foarte multă muncă fizică"

.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați jurați și bucătari din România. Totodată, simpaticul chef a reușit să cucerească definitiv publicul odată cu participarea la Asia Express, alături de Răzvan Fodor.


Sorin Bontea are simțul umorului bine dezvoltat și reușește întotdeuna să aducă un zâmbet pe fețele tuturor. De când participă la Asia Express mulți sunt interesați de viața și trecutul său.

Și-a petrecut copilăria la bunici, în Oltenia, între Calafat şi Craiova și puțini știu că, pe lângă bucătărie, mai are și alte pasiuni. De exemplu, că îi place să cânte la chitară încă din copilărie, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai avut ocazia să se ocupe de acest hobby.


Citește și: EXCLUSIV. Sorin Bontea, despre începuturile sale în bucătărie: „Dacă m-aș putea întoarce în timp, m-aș face cântăreț!/ Ce a mâncat prima dată când s-a întors acasă, din Asia Express

‘Când eram micuţ aveam chitară şi cântam la chitară cu prietenii. Am vrut să mă duc la Şcoala Populară de Artă, dar n-am mai ajuns, am zis că mă duc în fiecare an.’, a precizat el într-un interviu acordat adevărul.ro

Juratul de la Chefi la cuțite nu a fugit niciodată de responsabilități, mai mult decât atât s-a angajat încă din adolescență, la vârsta de 16 ani când a devenit ajutor de bucătar.


Sorin Bontea a câștigat greu primii banii, cu sudoarea frunții, însă a avut rezultate remarcabile. Nu a fost deloc ușor și a luptat din răsputeri pentru a-și vedea țelurile îndeplinite, potrivit spynews.ro.

Citește și: EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre viața grea din ASIA EXPRESS 3:„N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kg.’


‘Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii. Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist.

Primii ani în bucătarie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică.’, a mai spus concurentul Asia Express.


Sursa foto: Facebook

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea!Cine sunt adevărații „Chefi' din casa lui: are doi copii superbi!