Sore şi-a botezat fetiţa

 Florentina Liutic
.

Sore a devenit mămică pentru prima data în urmă cu 4 luni, iar în acest weekend cântăreaţa i-a organizat botezul fetiţei sale.

 

Erin a avut parte de o petrecere veselă, la care au participat familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi tineri părinţi.

 

„A fost cel mai frumos botez, iar Erin este cea mai fericita bebelusa pentru ca are atatia oameni alaturi care o iubesc', a scris Sore pe pagina sa de Facebook. Aceasta a aratat foarte stylish într-o rochie cu trenă şi decolteu argintiu, accesorizată cu sandale albe. Tânăra mămică a revenit rapid la silueta dinainte de sarcină, ea reuşind să-şi menţină greutatea sub control pe parcursul sarcinii.

 

Una dintre cele două naşe ale fetiţei a fost Alina Eremia, prietenă buna cu Sore. „Un sentiment unic! Azi mi-am botezat finuta,pe Erin! Sa ne traiesti!', a scris Alina.

 

Foto: Facebook

 

Citeste si:

 

La 3 luni dupa ce a nascut a fugit la mare cu fetita ei. Mama arata perfect intr-un costum de baie negru, iar fetita este cu adevarat adorabila. Galerie FOTO

 

De 2 luni şi jumătate, Sore este mămică lui Erin. Uite cum s-a schimbat viaţa sa şi care e cel mai mare regret pe care îl are!

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton