Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor! A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

 Oana Pantazi
.

Oricât de glam ar părea viața lui Mariah Carey, în spatele ei se ascund povești dureroase care lasă urme. Recent, sora ei cea mare, Alison, prostituată și bolnavă de HIV, susține că a fost obligată să facă sex, în copilărie, chiar de către mama lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sora lui Mariah Carrey, de care artista s-a înstrăinat de multă vreme, Alison Carey, în vârstă de 57 de ani, a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia, susținând că în copilărie ar fi fost molestată sexual din cauza ei.

Conform publicației The Sun, în procesul intentat la Curtea Supremă din New York, Alison pretinde că, în afara abuzului la care a fost supusă pe când avea doar 10 ani, ea a fost obligată și să privească în timp ce alți copii erau abuzați, în cadrul unor ritualuri satanice ce includeau și sacrificii…

Acum ani buni, Alison a fost un subiect suculent pentru tabloide, deoarece sora lui Mariah Carey, bolnavă de HIV, a lucrat ca prostituată. Conform unor surse din proximitatea ei, se pare că aceasta și-ar fi pierdut toți dinții, iar acum este disperată să facă rost de bani pentru a-și rezolva problema și, drept urmare, și-a dat mama în judecată.  

Citește și:Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Viol, abuz și secte sataniste…

Mărturia lui Alison din cadrul procesului conține mai multe detalii sordide la care sora lui Mariah Carey spune că a fost martoră în anii 1970, dar și faptul că mama ei ar fi permis și încurajat bărbații să aibă contact sexual cu fiica ei, pe atunci în vârstă de 10 ani, inclusiv să o violeze!

Într-un interviu din anul 2018, Alison mărturisea că unul dintre membrii familiei sale o lua la întâlniri oculte, unde era abuzată de către adepții sectei.

„S-au întâmplat lucruri teribile – lucruri pe care un copil nu ar trebui să le vadă niciodată. Am fost abuzată sexual acolo. Mi-au spus că, dacă nu fac ce îmi zic ei, îi vor face rău lui Mariah!”, mărturisea ea.

Alison pretinde că abuzul a durat mai mulți ani și susține că din cauza lucrurilor pe care le-a îndurat și la care a fost martoră a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, anxietate și depresie, ulterior devenind dependentă de droguri, „în încercarea de a suprima oribilele amintiri”. Drept urmare, Alison a trebuit să apeleze la ajutor specializat în cele din urmă.

„Reclamanta cere acum daune materiale compensatorii pentru imensele daune psihice și fizice suferite, și pentru crearea intenționată a unor probleme emoționale severe”, se menționează în plângerea făcută la tribunal.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

O soră multimilioanară, una prostituată!

Pe de altă parte, Alison nu a mai vorbit cu sora ei de 20 de ani, Mariah aflând despre isprăvile surorii sale din presă… În anul 2016, aceasta lucra ca prostituată în fața unui hotel din Saugerties, în npordul New York-ului, când a fost prinsă de poliție. Conform oamenilor legii, Alison își făcea reclamă online folosind versurile unei piese a surorii ei milionare.

La scurt timp după aceea, Alison a vorbit cu sora ei prin intermediul unui video înregistrat de The Daily Mail, cerându-i lui Mariah – a cărei avere se ridică la 520 de milioane de dolari – sprijin financiar. „Mariah, te iubesc și am nevoie disperată de ajutor, te rog nu mă abandona în felul ăsta!”, i-a spus Alison, care, bolnavă de HIV, se recupera în urma consumului de droguri, dar și în urma unui atac devastator, petrecut în prorpia casă, în urma căruia a rămas cu răni la coloană și la cap.

Acum, rămâne de văzut cum se va termina procesul împotriva mamei sale și dacă adevărul lui Alison va fi validat…

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie. Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

Foto: Hepta, Instagram, Facebook, dailymail.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton