Soprana Irina Baianț se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1. Cu cine și-a refăcut viața după despărțirea de Doru Todoruț, de la Deepcentral

 Laciu Andreea
.

Vești bune din showbiz! Se pare că frumoasa soprană Irina Baianț și-a refăcut viața după despărțirea de cântărețul Doru Todoruț, de la Deepcentral. Noul ei partener este cunoscut publicului din România pentru că apare foarte des pe postul Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Are 32 de ani, este frumoasă foc și extrem de talentată. Are o carieră impresionantă în muzică, dar a avut parte de ghinion în dragoste, căci relația ei cu Doru Todoruț a ajuns la final. Acum însă, se pare că soprana Irina Baianț zâmbește din nou după ce s-a îndrăgostit în urmă cu șase luni.

irina-baiant-4irina-baiant-4

Cine este noul iubit al sopranei Irina Baianț?

Frumoasa artistă a fost întotdeauna extrem de discretă când a venit vorba despre viața ei personală. La fel s-a întâmplat și atunci când s-a despărțit de Doru Todoruț de la Deepcentral, în urmă cu doi ani. Niciunul dintre cei doi foști parteneri nu a dezvăluit cauza separării lor. Însă, s-a aflat acum că Irina Baianț iubește din nou, iar partenerul ei este Alexandru Meroiu, un medic stomatolog celebru, care este și invitat permanent al emisiunii MediCOOL de la Antena 1.

Ea are 32 de ani, el 28 de ani, ambii au o carieră de succes, iar acum au și parte și de iubire. Totul a început în urmă cu șase luni, dar detaliile au ieșit la iveală abia acum. Alex Meroiu este considerat de mulți drept unul dintre cei mai buni medici stomatologi din tânăra generație, fiind poreclit „creatorul de zâmbete”.

Citește și: Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic'

Citește și: Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 4 ani. Părinții i-au organizat o petrecere fabuloasă

Citește și: Doru Todoruț are o nouă iubită, după despărțirea de Irina Baianț! Primele imagini cu femeia care îi stă alături artistului

Citește și: Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la internarea într-un centru de recuperare: „E în scaun cu rotile'

Ce a dezvăluit Alex Meroiu despre relația lui

Arată ca un model cu zâmbet de milioane, este pasionat de fitness și este celebru. Cu toate acestea, se pare că faima căpătată după ce a început să apară la TV nu i-a sucit mințile. Conform Cancan.ro, acesta se ferește să facă ravagii prin lumea mondenă, fiind mai degrabă pasionat de munca sa și de proiectele online de educație medicală.

Noul iubit al sopranei Irina Baianț a confirmat relația lor, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii din intimitatea cuplului. Cu toate acestea, a dat totuși de înțeles că își dorește ca povestea lor de iubire să fie una de lungă durată.

Este adevărat! Sunt împreună cu Irina de aproximativ șase luni! Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Ne înțelegem minunat și așa sper să rămână', a declarat medicul, pentru Cancan.ro.

Irina Baianț a stat la masă cu Putin

În urmă cu câțiva ani, frumoasa soprană a primit o invitație neobișnuită. I s-a propus să participe la o petrecere care era organizată în cinstea lui Vladimir Putin. Așa a ajuns, de fapt, să stea chiar la masă cu președintele Rusiei.

'Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte', povestea Irina Baianț, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton