Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Primele declarații: „Ce să mai zic, nu știu...”

 Lăstun Ana Maria
.

Foarte multe persoane se întreabă dacă Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit, asta după ce au apărut mai multe detalii care indică din ce în ce mai clar o ruptură între cei doi soți. Au fost foarte discreți cu viața lor personală, dar pare că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Întrebați despre despărțire, atât Sonny Flame cât și Lena Preda au avut răspunsuri categorice și destul de dure.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sonny Flame și Lena Preda sunt căsătoriți de ani buni și, deși au fost mereu rezervați în declarații la capitolul vieții de familie, foarte multe persoane se întreabă dacă nu cumva s-au despărțit. Zvonurile despre ruptura dintre soți au început să apară de câteva săptămâni și totul a pornit de la o decizie de neînțeles pentru unii. Atât Sonny Flame cât și Lena Preda au decis să șteargă toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare.

Citește și: Sonny Flame i-a atacat pe Zanni și pe Culiță Sterp de la Survivor: „Asta e perversitate”. Ce spune despre Jador

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: „Speriată și îngrozită”

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Renunț și la Românii au talent'. Reacția postului TV

Citește și: Lili Sandu revine în televiziune, la Vorbește Lumea: „Sunt entuziasmată'

Mai mult, cei doi au o fetiță împreună, pe micuța Elena Natalia în vârstă de 7 ani, așa că erau destul de dese momentele în care postau diverse imagini impreună, pozând în familia perfectă. De câteva săptămâni, însă, nimic! Jurnaliștii de la Fanatik i-au contactat atât pe Sonny Flame, pe numele său real Răzvan Preda, cât și pe Lena Preda, pentru a-i întreba dacă s-au despărțit, iar răspunsurile lor nu au lăsat loc de interpretări.

sonny-flame-si-lena-preda-s-au-despartit-1sonny-flame-si-lena-preda-s-au-despartit-1

Sonny Flame și Lena Preda, primele declarații despre despărțire

'Nu vreau să comentez! Ce să mai zic, nu știu de unde au apărut aceste informații. Am treabă acum, nu pot discuta despre subiect', a transmis Sonny Flame, pentru sursa citată anterior.

Mai mult, dacă reacția solistului a fost una ambiguă, soția sa, Lena Preda, a avut o reacție nervoasă atunci când a fost întrebată dacă ea și Sonny Flame s-au despărțit. De altfel, deși au fost întrebați și despre imaginile cu ei doi care au fost șterse de pe rețelele de socializare, ambii soți au preferat să încheie discuția și au închis telefonul.

'Nu comentez nimic despre acest subiect. Nu vreau să fiu deranjată de nimeni, nu am ce să spun despre așa ceva', a declarat Elena „Lena' Preda.

Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Să fie gelozia cauza?

Atât Sonny Flame cât și Lena Preda sunt cunoscut în lumea mondenă din România. Cu toate acestea, au reușit să își țină căsnicia și fetița departe de ochii curioșilor și de gurile rele, deopotrivă. Totuși, în urmă cu ceva timp, s-au aflat detalii neștiute din căsnicia celor doi, iar pe internet au apărut o mulțime de imagini explicite cu Lena Preda, în timp ce făcea videochat.

Soțul ei, Sonny Flame, i-a luat atunci apărarea și a mărturisit că știa ocupația soției sale, ocupație în care nu vede nimic greșit: „Eu știu ce face. Elena nu se culcă cu bărbați, face asta pentru bani. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea!'

Internauții se gândesc acum dacă Lena Preda și Sonny Flame s-au despărțit din cauza… geloziei! În mediul online a apărut o declarație pe care solistul a făcut-o în urmă cu ani buni, în care preciza faptul că este un bărbat gelos, care se enervează atunci când observă cum bărbații o „dezbracă' din priviri pe partenera lui de viață.

„La felul în care arată ea, e cam greu să nu se uite bărbaţii atunci când ieşi cu ea pe stradă şi mă cam enervez de multe ori, trebuie să recunosc. Nici nu ştiu de ce aş fi în stare, dacă s-ar da unul la ea în faţa mea', a mai adăugat Sonny Flame.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton