Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu: „Sunt deschisă către tot ce are viața să-mi ofere, pentru că merit”

 Dumitrache Laura
.

Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu. Sonia Argint, prezentatoarea de televiziune a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că a divorțat de soțul ei, Horațiu Ionescu. Vedeta a decis să pună capăt mariajului după 15 ani. Separarea lor a avut loc în urmă cu doi ani, în pandemie, dar sora lui Tiberiu Argint a preferat să țină totul secret. Recent, Sonia a vorbit despre o nouă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu. Sonia Argint este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta a divorțat de tatăl copiilor ei după 18 ani de relație. Horațiu Ionescu și Sonia Argint au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, sora lui Tiberiu Argint se consideră fericită și spune că e deschisă către tot ce are viața să-i ofere mai bun.

sonia si horatiusonia si horatiu

Vedeta de la TVR a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și a preferat să-și țină familia departe de ochii presei. Vestea divorțului de Horațiu Ionescu i-a luat prin surprindere pe toți.

Citește și:Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:'Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața'

Citește și:Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă:„Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc…'

Citește și:Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu:„Lucrurile evoluează frumos și…'

Citește și:Amna vine la Stand-Up Revolution:”Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat”

Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu

Sonia Argint a divorțat de Horațiu Ionescu după 15 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi băieți, iar divorțul a avut loc în urmă cu doi ani, în timpul pandemiei. Prezentatoarea Tv a fost întotdeauna discretă cu viața ei de familie, iar acum a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după despărțire, dar și despre o nouă relație. Întrebată dacă este decisă să își refacă viața după divorțul de tatăl copiilor, Sonia Argint a răspuns sincer:

„Ce înseamnă să-mi refac viața? Viața mea este una foarte frumoasă, este o construcție continuă. Și desigur că sunt deschisă către tot ce are ea să-mi ofere mai bun. Pentru că merit! „, a declarat Sonia Argint intr-un interviu pentru click.ro.

Sonia Argint: „Vreau să mă concentrez pe relația cu băieții mei”

Sonia Argint are o relație specială cu cei doi băieți ai săi. Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva timp că în ultimii doi s-a reorganizat și vrea pe viitor să se axeze pe relația cu cei doi ai săi.

Perioada următoare este pentru mine o perioadă în care vreau să mă concentrez pe relația cu băieții mei. Amândoi au nevoie de multă comunicare și sprijin pentru că sunt în acea perioadă a vieții în care trebuie să decidă care este drumul pe care merg în viață mai departe”., a mai spus vedeta.

Sonia Argint, despre divorțul de fostul soț

Sonia Argint a declarat că a așteptat doi ani de zile până să anunțe că s-a separat oficial de fostul ei soț, Horațiu Ionescu. Pe blogul ei, prezentatoarea tv a povestit că viziunea diferită asupra vieții a contribuit la separarea lor.

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.„, a scris Sonia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton