„Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, confesiune sfâșietoare la 81 de ani. Care e cea mai mare dorință a artistei

 Calin Maria Bianca
.

Sofia Vicoveanca, confesiune sfâșietoare la 81 de ani. Artista a vorbit despre ceea ce o apasă în aceste momente, cât și ceea ce o întristează cel mai tare. Conștientă că timpul trece mai repede decât s-ar aștepta, dar și că nu se știe când îți vine sfârșitul, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. De asemenea, a explicat și care este cea mai mare dorință a ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca a făcut o confesiune sfâșietoare la 81 de ani. Sofia Vicoveanca a avut parte de numeroase probleme și neplăceri de-a lungul vieții. Cu toate astea a privit optimistă către viitor. Convinsă că la un moment dat totul o să fie bine, a luptat cu zâmbetul pe buze și mereu a dat dovadă că este o femeie puternică. Singurătatea își spune însă cuvântul acum pentru ea!

sofia-8sofia-8

Toată lumea este afectată de când a izbucnit războiul în țara vecină. În timp ce unii însă privesc imaginile durerii fără a simți durere, Sofia Vicoveanca retrăiește o perioadă din copilăria ei. Invitată la un podcast, artista a vorbit despre cea mai cumplită amintire încă de când era doar o copilă. Cu lacrimi în ochi, a povestit pe larg prin ce a trecut.

Citește și: Cum și-a pierdut Sofia Vicoveanca soțul:”De 21 de ani sunt văduvă”

Citește și: Câți bani ia Sofia Vicoveanca la o nuntă:”Nu este o chestie de fală…”

Citește și: Pavel Stratan a împlinit 52 de ani.Ce mesaj emoționant i-a transmis fiica lui, Cleopatra Stratan: 'Eroul meu'

Citește și: Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală.Fostul pilot de raliuri a amenințat că se sinucide, după despărțirea de fosta soție

Sofia Vicoveanca, confesiune sfâșietoare la 81 de ani

Sofia Vicoveanca a încercat pe cât posibil să nu privească la imaginile durerii din războiul din Ucraina. Cu toate astea, sunt zile în care nu poate să nu vadă ce s-a mai întâmplat. Îi aduce aminte de copilăria chinuitoare și zbuciumată, când părinții ei au pierdut totul, iar astfel se consumă destul de mult.

„Părinții mei au avut o situație foarte bună, aveau o prăvălie. Noi ne-am refugiat la o mătușă la Vicov, de asta mi se zice că sunt vicoveancă. Tata era prizonier, dar după război a apărut foametea. Eu încerc să mă adaptez vremurilor, dar nu renunț la ce am învățat de la mama.

Îmi spunea așa mama: ai grijă, să nu vorbești mult, să nu râzi tare. Dacă ți-a dat cineva dreptate din privire, să nu uiți sî mulțumești. Cam așa. (…) Eu nu am o poză de copil. Am fost necăjită tare. Este refugiul meu (n.r.: să scrie) să nu îmi bată urâtul și singurătatea la ușă. Primul lucru când mă scol, îmi fac patul. Zilnic fac ceva. Ori spăl, ori calc, ori am grijă de flori', a declarat Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Sofia Vicoveanca: 'Am slăbit patru kilograme'

În timp ce privește la chinurile prin care trec cei din Ucraina, Sofia Vicoveanca plânge și își amintește de trecut, astfel că suferința și-a pus amprenta asupra corpului ei. Artista a slăbit de la începutul războiului și până în prezent patru kilograme doar pentru că se implică emoțional și se consumă mai mult decât trebuie.

„Am slăbit patru kilograme urmărind la televizor, parcă retrăiesc totul. Acești copii refugiați vor fi marcați pe viață', a mai spus Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Care este dorința Sofiei Vicoveanca

Pentru a nu se mai uita la televizor și a vedea chinul prin care trec unii oameni, Sofia Vicoveanca alege să își ocupe timpul cât de mult poate. Pe lâângă cântările pe care le are, artista scrie poezii, face curate, se ocupă de flori și de treburile casnice. La cei 81 de ani pe care-i are face numeroase activități și mai are o singură dorință. Îndrăgita cântăreța a mărturisit că se roagă mereu la Dumnezeu să o țină în viață doar cât timp este lucidă.

„Doamne, îmbătrânește-mă, dar nu îmi lua mințile! Dumnezeu ne pune la fiecare câte un ceva ce nu are nimeni. Există un drum al fiecăruia. Drumul este croit și, când e gata… Știu că sunt aproape de pământ, că mă cheamă pământul, dar Tu faci minuni și hotărăști pentru fiecare', a mai zis Sofia Vicoveanca.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton