Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au căsătorit în weekend

 Florentina Liutic
.

Sofia Vergara şi Joe Manganiello formează unul dintre cele mai frumoase şi hot cupluri de la Hollywood, iar în acest weekend cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase.

 

Mirii au organizat mai întâi un cocktail pe o plaja privată din Palm Beach (Florida) la care au fost aşteptaţi aproximativ 400 de invitaţi printre care s-au aflat mulţi dintre colegii Sofiei din serialul „Modern Family'. Nunta a avut loc duminică, iar mirii au trăit cea mai frumoasă zi.

 

Sofia Vergara a fost sublimă în rochia albă de mireasă creată de Zuhaird Murad şi a fost condusă la altar de fiul ei, Manolo.

 

După căsătorie a urmat petrecerea la care Sofia a dansat toată noaptea pe muzica artistului columbian Jorge Celedon. Nici invitaţii nu s-au lăsat mai prejos, actriţa dorindu-şi ca toată lumea să se simtă bine sî să plece cu amintiri de neuitat.

 

Sofia Vergara (43 de ani) şi Joe Manganiello (38) s-au logodit în 2014, chiar în ziua de Crăciun, după doar 6 luni de relaţie. Înainte de a fi cu starul din „Magic Mike', Sofia a avut o relaţie cu omul de afaceri Nick Loeb.

 

Joe Manganiello mărturisea de curând că abia aşteaptă să se căsătorească cu Sofia, spunând că cea mai bună parte a mariajului este că nu trebuie să schimbe nimic. „Am găsit pe cineva care mă completează perfect'.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton