Smiley și Pavel Bartoș au lansat împreună melodia filmului cu același nume, ”Ramon”. Premiera comediei are loc pe 3 februarie

 Calin Maria Bianca
.

Smiley și Pavel Bartoș au lansat împreună melodia filmului cu același nume 'Ramon'. Premiera comediei are loc pe 3 februarie. Cu o prietenie cum rar vezi în zilele noastre, artistul și prezentatorul TV și-au surprins marea comunitate de fani care-i îndrăgește. Fără a ezita vreun moment, cei doi au lansat clipul oficial al piesei filmului „Ramon' regizat de Jesus del Cerro, regizorul „Miami Bici'. Iată despre ce est comedia, de fapt, dar și cine are rolul principal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Începând cu data de 3 februarie veți putea să urmăriți povestea personajului Ramon, comedie ce poartă același nume și va fi difuzat doar în cinematografe. Asta nu este tot însă! Nu doar personajul principal și comedia are același nume, ci și piesa lansată de Smiley și Pavel Bartoș. Cu ritmuri vibrante, piesa conturează perfect filmul de comedie și redă prin muzică toate peripețiile care îl au în centru pe Ramon.

smiley-si-bartos-77smiley-si-bartos-77

Nu mai este un secret faptul că Smiley și Pavel Bartoș au fost de-a lungul anilor colegi de breaslă. Au prezentat numeroase emisiuni împreună și s-au înțeles de minune. Nu doar pe plan profesional lucrurile merg al superlativ între ei, ci și în viața de zi cu zi. Celebrul prezentator TV are rolul principal, Ramon, în comedia ce-i poartă același nume, iar artistul și totodată bunul său prieten nu a putut să nu-l ajute cu ceea ce ține de domeniul muzical.

Citește și: De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul:„E o chestie de intimitate'

Citește și: Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României:”La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…”

Citește și: Andra a fost internată în secret. Ce probleme de sănătate a avut:”Lumea nu știa ce se întâmplă”

Citește și: Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Smiley și Pavel Bartoș au lansat împreună melodia filmului cu același nume 'Ramon'

Comedia 'Ramon' îl are în prim plan chiar pe Pavel Bartoș. Îndrăgitul prezentator TV este cel care a produs filmul alături Jesus del Cerro, care a lucrat și la „Miami Bici', „Vlad', „Hawaii' și „Ho Ho Ho'. Ei bine însă, în producție se numără mai multe nume mari din showbiz-ul românesc, printre care și Smiley. Fiind buni prieteni, nu doar joacă împreună, ci au și scos melodia intitualată cu același nume, fiind creată special pentru el.

Cine joacă în filmul 'Ramon'

Comedia Ramon are premiera pe data de 3 februarie. Începând de atunci, în toate cinematografele din România se poate viziona filmul mult așteptat. Numeroase persoane cunoscute sunt gata să amuze publicul larg la cote maxime. Mai concret, din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Carmen Tănase, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga, Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu, Iuliana Postelnicu, Rodica Mandache, Teona Stavarachi și mulți alți actori. Spre surprinderea tuturor, și Andreea Esca joacă în comedia 'Ramon.'

„Filmează și Esca, are un rol. Carmen Tănase. Joacă și Smiley. Sunt mulți actori. Sunt și prieteni de-ai mei, dar și foarte buni actori. Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Elvira Deatcu, Ionuț Rusu, Bogdan Farcaș. Da, e o gașcă bună.', a dezvăluit Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru filmul 'Ramon'

Ei bine, rolul principal nu a fost gândit oricum. Pavel Bartoș a făcut o serie de sacrificii neașteptate pentru a da cât mai bine în rolul personajului principal 'Ramon'. Îndrăgitul prezentator TV a slăbit 12 kilograme, însă nu ține o dietă anume. A început să meargă la sală de trei ori pe săptămână atunci când are timp, iar în vara lui 2022 a obținut rezultatul la care visa și pentru care se pregătea intens.

Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul «Ramon», în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red. – personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!', a povestit Pavel Bartoș într-o emisiune TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton