Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună: „Muzica n-are granițe, bariere și vârstă”

 Dumitrache Laura
.

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună. Luni, Smiley și Horia Moculescu au lansat prima melodie împreună. „Și astăzi, și mâine” este inspirată dintr-o poveste adevărată. Cei doi artiști au făcut primele declarații despre colaborarea inedită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună. Smiley și Horia Moculescu le-a pregătit o surpriză fanilor lor. Cei doi artiști au dovedit că sunt doi cântăreți de excepție, iar recent au lansat prima lor colaborare. Melodia „Și astăzi, și mâine” este o piesă emoționantă și plină de sentimente unice.

moculescumoculescu

Cea mai recentă melodie, lansată de Smiley și Horia Moculescu este o colaborare neașteptată. Fanii celor doi artiști au fost surprinși și încântati de piesa cântăreților. Antrenorul de la Vocea României a declarat că muzica nu are bariere.

Citește și:Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu. S-a simțit rău la un eveniment:”Am stat în spital…”

Citește și:Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley:”N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac”

Citește și:Mario Iorgulescu formează un cuplu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip:”Îmi doresc să fac un copil cu ea”

Citește și:Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună. Cei doi artiști au colaborat pentru piesa „Și astăzi, și mâine', o piesă inpsirată dintr-o poveste adevărate.

Cei doi artiști au vorbit despre colaborarea inedită, declarând că melodia este extrem de emoționantă. Smiley și Horia Moculescu sărbătoresc împreună emoția și arta muzicii prin lansarea piesei „Și astăzi, și mâine'. Melodia a fost lansată luni, 28 noiembrie, pe canalul de Youtube al lui Smiley.

Smiley: „Mi-a plăcut absolut totul la ea”

Horia Moculescu, 85 de ani, declara în luna iulie că a scris mai multe piese, iar pentru melodia  „Şi astăzi, şi mâine', artistul a ales să colaboreze cu Smiley.  „E o piesa modernă, de factură americană, pentru un solist la mare vogă. Este o piesă de dragoste, foarte frumoasă, cu versurile Danei Dorian', declara artistul.

Smiley a mărturisit că piesa a fost inspirată dintr-o poveste emoționată. „M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așază timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica este și atât!', a declarat Smiley.

Horia Moculescu: „Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie’

Marele artist, Horia Moculescu a vorbit despre piesa lansată împreună cu Smiley. Cântărețul a ales ca juratul de la Vocea României să cânte alături de el melodia „Şi astăzi, şi mâine'.

Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!', a mărturisit Horia Moculescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton