Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret. Cine a făcut anunțul

 Mirea Roxana
.

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica! Micuța Josephine a fost creștinată ieri, 20 iunie, însă anunțul nu a venit din partea celor doi părinți. Cea care i-a dat de gol pe Smiley și Gina Pistol, care sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața personală, a fost Andreea Bănică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a fost botezată! Marele eveniment a avut loc ieri, 20 iunie, însă, cum cei doi părinți sunt foarte discreți când vine vorba de viața personală, anunțul nu a fost făcut de către ei. Smiley și Gina Pistol au evitat să ofere prea multe detalii despre botezul fiicei lor, iar pe conturile lor de pe rețelele sociale nu apare nicio postare referitoare la evenimentul mult așteptat.

a1-15a1-15

Totuși, cea care i-a dat de gol a fost Andreea Bănică. Artista s-a numărat printre invitații la botezul micuței Josephine. În timp ce era în mașină, chiar înainte de a se alătura Ginei Pistol și lui Smiley, vedeta a ținut să le spună urmăritorilor ei, prin intermediul unui Insta Story, cu ce este îmbrăcată, dar și ocazia pentru care a ales respectiva ținută.

Citește și: Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are:”Nu mai poate fi amânat”

Citește și: Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol.Artistul s-a îndrăgostit de ea la un concert

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei!Era șatenă și avea părul foarte scurt

Smiley și Gine Pistol și-au botezat fiica

După ce le-a vorbit urmăritorilor ei despre operația de deviație de sept pe care a suferit-o cu puțin timp în urmă, Andrea Bănică, îmbrăcată într-un costum superb roz, a vrut să le spună internauților pentru ce ocazie a ales o asemenea ținută specială. Acela a fost momentul în care artista a spus că se află la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol.

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța  Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol', a spus Andreea Bănică pe Instastory.

În ceea ce privește nașii micuței, s-a vehiculat că părinte spiritual al Josephinei va fi Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, care i-a fi fost și mentor lui Smiley. Cei doi sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani, însă Gina Pistol a infirmat zvonurile.

Cine sunt nașii fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură‘, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’,  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată’, a mai spus Gina Pistol.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton