Smiley și Gina Pistol au stabilit meniul de la nuntă: "O să avem sarmale, normal. Cum să nu?"

 Dumitrache Laura
.

Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele după șase ani de relație. Cei doi au anunțat că sunt pregătiți să facă marele pas și se vor căsători. Cântărețul i-a dăruit inelul de logodnă parteneri sale, iar recent a făcut primele declarații despre nuntă. Smiley a dezvăluit că el și viitoarea lui soție au stabilit deja meniul nunții care va avea loc 27 mai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători după șase ani de relație. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2021, pe 9 martie, când a venit pe lume Josephine. Gina Pistol și artistul au postat un clip video pe Youtube în care au povestit când au decis să se căsătorească.

smiley si ginasmiley si gina

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol vor deveni soț și soție. Artistul a oferit primele detalii despre nunta cu Gina Pistol și este emoționat. De asemenea, fiica celor doi va fi prezentă la marele eveniment și va avea un rol important. Josephine va dansa fără oprire.

Citește și: „O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele'. Smiley și Gina Pistol au decis să nu mai publice deloc poze cu fiica lor

Citește și:Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley și care e motivul: „Mă voi apăra, nu vreau”

Citește și:Alexia și Aris Eram participă la America Express 2024. Ce alte nume s-au mai vehiculat

Smiley și Gina Pistol au stabilit meniul de la nuntă: „O să avem sarmale, normal. Cum să nu?”

Smiley și Gina Pistol trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de șase ani. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2021, după ce a venit pe lume Josephine. Prezentatoarea tv și artistul sunt foarte fericiți și trăiesc o perioadă foarte frumoasă. Pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele și sunt foarte emoționați. Recent, artistul a oferit primele detalii despre organizare nunții cu partenera sa. Deși traversează o perioadă aglomerată, Smiley este foarte entuziasmat.

Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?'', a spus Smiley, râzând, în emisiunea „La Măruță'.Smiley și Gina Pistol au stabilit meniul nunții

Smiley, despre ținuta pe care o va purta la nunta cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol vor deveni soț și soție pe 27 mai. Cei doi au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală, dar în urmă cu câteva zile au anunțat pe rețelele de socializare că se vor căsători.

Cântărețul a vorbit și despre ținuta pe care o va purta în ziua specială. Irina Voinea este designerul care se va ocupa de ținuta artistului. Irina Voinea se ocupă de costum', a confirmat și Smiley. „E one of a kind și abia aștept să îl văd, că nu l-am văzut până acum. Nu va fi ceva convențional', a mai spus cântărețul.

În ceea ce privește ținuta miresei, Gina Pistol va purta o rochie simplă și nu va avea tocuri. „Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua.”, a spus vedeta pe retelele de socializare.

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol va participa la nunta părinților săi

Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine în urmă cu doi ani, fiind cea mai mare bucurie din viața sa. Fosta prezentatoare tv și Smiley și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar venirea pe lume a lui Josephine le-a schimbat total viața. Așadar, în ziua nunții, Josephine va fi alături de părinții săi și va dansa fără oprire. Josephine o să danseze mult la nuntă, l-a descoperit pe Michael Jackson. Descoperim împreună lucruri noi, e fascinant', a spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley le-au povestit fanilor din mediul online cum a decurs cerera în căsătorie și de ce au luat această decizie, abia după șase ani de relație. Am decis să ne căsătorim (…) Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi (…) Am zis că nu pot să fac anunțul eu singur, așa că da, suntem aici. Așadar, am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an, probabil am luat-o acum mult timp, dar acum am verbalizat-o.', a mărturisit Smiley.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton