Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, va cânta pentru prima dată de la moartea artistului: "Emoțional, nu aveam cum"

 Dumitrache Laura
.

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu va susține primul concert după ce a murit soțul ei. Simona Secrier a suferit foarte mult după moartea regretatului artistului, iar pandemia a ținut-o departe de scenă. Artista va interpreta și cunoscuta piesă a lui Mihai Constantinescu, „O lume minunată”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, lăsând în urmă o soție îndurerată. Melodiile sale au rămas moștenire pentru publicul care l-a admirat și îndrăgit ani la rând pe regretatul artist. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu și-a revenit cu greu după moartea acestuia.

Simona si MihaiSimona si Mihai

Simona Secrier și Mihai Constantinescu s-au iubit foarte mult și au trăit o poveste de dragoste minunată. Artistul a fost răpus de un infarct în urma căruia a stat în comă nu mai puțin de patru luni. A fost un adevărat șoc pentru soția acestuia, Simona Secrier, care se aștepta ca Mihai să își revină. De atunci, artista a fost nevoită să se descurce pe cont propriu cu cariera sa.

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului:”Mi-a spus să stau liniștită, că este bine”

Citește și: Ce a decis fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la doi ani de la moartea artistului:”Voi merge la cimitir și…”

Citește și: Ce este Dieta Balerinei, cu care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi:”În primele două zile te doare capul”

Citește și: Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul.Eliza este șefă de promoție la 17 ani

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu va cânta pentru prima dată de la moartea artistului

Au trecut doi ani și jumătate de când Mihai Constantinescu se stingea din viață, la vârsta de 73 de ani. Artistul a lăsat în urmă o soție îndurerată. Simona Secrier a sufertit foarte mult după moartea regretatului artist, mai ales că aceasta spera ca artistul să își revină. Văduva lui Mihai Constantinescu a anunțat că va urca pe scenă pentru prima dată de la moartea soțului ei. Solista va susține un recital pe 2 iunie, în cadrul căruia va intepreta melodia lui Mihai Constantinescu,” O lume minunată”.

'Sunt onorată să fiu invitată acolo și de faptul că s-au gândit la mine și implicit la Mihai. Voi cânta pentru copii. Sigur le voi cânta și melodia lui Mihai, O lume minunată.  Cred că am avut cea mai frumoasă copilărie. Am fost patru frați și am copilărit frumos, au fost vremuri frumoase.Cu Mihai eram tot timpul în turnee. Știi bine că Mihai iubea copiii și îi venera, chiar dacă el nu a avut copii. Era o bucurie pentru noi să mergem să le bucurăm sufletele, să ne jucăm împreună cu ei. Da, practic este primul spectacol după pandemie, dar și primul după ce l-am pierdut pe Mihai. În pandemie nu aș fi avut cum să cânt, și nici emoțional nu aveam cum, nu puteam. Ar fi fost prea repede după ce a plecat el… și mi-ar fi dat lacrimile'„, a declarat Simona Secrier pentru Fanatik.

Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinscu

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au trăit o poveste de dragoste minunată. După moartea artistului, artista a declarat că l-a vista de două ori în primul an. Văduva lui Mihai Constantinescu a declarat că, de fiecare dată, artistul a repetat gestul de a se închina. După moartea lui, Simona Secrier a mers zilnic, o perioadă, la locul lui de veci.

'L-am visat de două ori în primul an, după ce s-a stins. Era în lumină și m-am bucurat. Știu că este bine. Se înclina cum se înclina în fața publicului, după ce termina de interpretat o melodie', a mai spus văduva lui Mihai Constantinescu.

Simona Secrier și Mihai Constantinescu s-au cununat în 2017

Mihai Constantinescu și Simona Secrieri și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii lumii. Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani, iar abia în 2017, la insistenta artistului, cei doi s-au cununat.

Simona și Mihai și-au jurat iubire și credință în fața lui Dumnezeu, la eveniment fiind invitați doar apropiații lor. După moartea cântărețului, văduva lui Mihai Constantinescu a dat multe haine de pomană, dar a păstrat o geacă de catifea mov pe care el a purtat-o mult timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton