Simona Hapciuc de la Survivor, dezvăluire dureroasă: "Tatăl copilului mi-a zis fie să avortez, fie mă părăsește"

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc de la Survivor este o luptătoare, gata să înfrunte orice obstacol. Din păcate însă, în viața personală nu a avut noroc. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost abandonată de bărbatul iubit, la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc este actriță, vedeta de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului. Vedeta are un băiețel, Dimitrie, în vârstă de aproape 3 ani. Își crește singură copilul, dat fiind că tatăl micuțului a ales să nu se implice în creșterea acestuia.

„Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit. Atunci mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui.

A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi', a declarat Simona Hapciuc pentru click.ro.

simona-hapciuc-poze-incendiaresimona-hapciuc-poze-incendiare

Ce a povestit Simona Hapciuc de la Survivor despre tatăl fiului ei

Concurenta de la Kanal D s-a întâlnit cu fostul ei iubit și după ce a devenit mamă. Și-a dorit să reia legătura cu fostul partener, dar nu pentru ea, ci pentru fiul lor. Nu a avut vreo pretenție financiară, dar bărbatul a decis să refuze șansa unei relații apropiate cu propriul lui copil.

„L-a văzut pe fiul meu din întâmplare de câteva ori. Nu a avut nicio reacție. Am încercat să iau legătura cu el, mă gândeam că ar putea încerca să treacă să îl vadă și să încerce să lege o relație cu cel mic. Nu am nicio pretenție financiară. A spus că nu îl interesează. Bunica paternă nu l-a văzut niciodată.

A venit să mă întrebe cât costă să fac avort, a fost ultima noastră întâlnire. A fost un șoc pentru mine când am văzut că încearcă să mă convingă. Discuția cu ea mi-a lăsat un gust amar. Nu îl voi obliga niciodată să fie tată, nici măcar cu numele în certificatul de naștere. Când se va simți pregătit, probabil va veni singur', a adăugat Simona Hapciuc pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cine este Simona Hapciuc de la Survivor. A jucat în cel mai lung serial de comedie din lume

Citește și: Sofia stă la Victor Slav, cât Bianca Drăgușanu e în vacanță. Cum a fotografiat-o prezentatorul TV pe micuță

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor: „Femeie, vrei să mori?”

Citește și: Emily Burghelea a pozat nud, însărcinată în 7 luni. Cum arată fosta asistentă TV

De ce participă Simona Hapciuc la Survivor

Simona Hapciuc a acceptat să participe la Survivor România pentru a-și depăși limitele. Vedeta nu a avut o viață ușoară, însă a reușit să se ridice fără ajutor de fiecare dată.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi formă acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă.

Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la Survivor România este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice’ , a declarat Simona Hapciuc, despre participarea la Survivor.

Cine este Simona Hapciuc

Simona Hapciuc este cunoscută publicului după ce a jucat în Trăsniții, cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade. Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton