Simona Hapciuc, acuzații dure la adresa Elenei Marin de la Survivor: „Am încurajat o persoană atât de falsă”

 Lăstun Ana Maria
.

Se știe deja că Simona Hapciuc și Elena Marin de la Survivor nu au fost tocmai cele mai bune prietene, dar fosta concurentă a tunat și a fulgerat la adresa dansatoarei, de această dată. Se pare că Simona este de partea lui Zanni, în conflictul cu Elena, fiind de părere că șatena este o persoană falsă, care se victimizează constant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc este una dintre cele mai sincere concurente de la Survivor, dat fiind faptul că niciodată nu s-a sfiit să își spună părerile despre foștii săi coechipieri. După eliminarea sa, persoana pe care a susținut-o a fost Elena Marin, pe criterii sportive. Într-o altă ordine de idei, Simona este de părere că Faimoasa rămasă în competiție este o persoană falsă, care se victimizează, în ciuda calităților sportive pe care le posedă.

Citește și: Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani: „Am momente când o înțeleg”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Citește și: Scandalul uriaș de la Survivor, dintre Simona Hapciuc și Zanni, care nu s-a văzut la TV: „Nu se mai poate controla când…”

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Pe pagina de Instagram a Simonei Hapciuc și-au făcut apariția mai mulți internauți care „o luau la rost' pentru cuvintele dure pe care le-a avut de spus la adresa Elenei Marin. Unul dintre aceștia a întrebat-o chiar cine este mai falsă dintre ea și Elena Marin, iar răspunsul Simonei nu a întârziat să apară!

Simona Hapciuc, despre Faimoasa Elena: „Este falsă și se victimizează prea mult'

simona-hapciuc-acuzatii-dure-la-adresa-elenei-marin-de-la-survivor-1simona-hapciuc-acuzatii-dure-la-adresa-elenei-marin-de-la-survivor-1

„Elena, pentru că eu cred în continuare că este cea mai bună fată din competiție și dacă este o fată care ar merita să câștige este ea, la fel cum cred că este falsă și se victimiează prea mult…

Presupun că nu vei înțelege mesajul meu, ți se va părea că sunt două lucruri care se bat cap în cap, dar de fapt sunt două lucruri complet diferite.', a precizat Simona Hapciuc.

Mai mult decât atât, Simona Hapciuc a precizat că a urmărit și momentele în care Elenei Marin i s-a făcut rău la Survivor și a necesitat îngrijiri medicale, din cauza sângerărilor nazale. Astfel, se pare că fosta Faimoasă de la Survivor regretă susținerea pe care i-a oferit-o Elenei și le-a cerut scuze persoanelor cu care a avut discuții în contradictoriu, pentru Elena Marin.

Simona de la Survivor nu mai are „vreo urmă de empatie' pentru Elena

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate câtde mult greșesc câteodată. Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit…', a precizat simona Hapciuc, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton