Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA. Primele imagini din timpul ceremoniei

 Oana Pantazi
.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil astăzi, în jurul orei 16.30, într-un club din Mamaia, în prezența familiei și a prietenilor. Extrem de emoționați, cei doi au spus DA în fața familiei și a prietenilor, momentul fiind imortalizat de către cei prezenți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zi încărcată de emoții pentru Simona Halep și Toni Iuruc, care au spus DA astăzi, în fața ofițerului Stării Civile, în prezența familiei și a prietenilor. Cei doi s-au căsătorit în jurul orei 16.30, într-un club din Mamaia, iar ceremonia a avut loc pe plajă.

Simona-Halep-Toni-Iuruc-cununie-.jpeg1_Simona-Halep-Toni-Iuruc-cununie-.jpeg1_

Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA într-un cadru de vis

Simona Halep i-a spus DA miercuri după-amiază lui Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul lor. La ceremonie, care s-a desfășurat într-un cadru de vis, au participat cel puțin 300 de persoane, prieteni și familie de-ai ambilor miri. În această după-amiază, Simona a devenit Simona Halep-Iuruc.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: „Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să…” / EXCLUSIV

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit! Gestul lui i-a dat de gol

În jurul orei 16.00 au început să sosească primii invitați printre care fratele sportivei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac. Simona Halep a ales pentru cel mai important moment din viața ei o rochie lungă, crem, cu inserții aurii, brodată în partea de sus și cu pliuri în partea de jos, care îi complimenta perfect atât trupul, cât și culoarea părului, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru, clasic, la care a purtat papion.

Zâmbitori și emoționați, cei doi au ascultat discursul de căsătorie, apoi au semnat, în aplauzele celor prezenți, care au închinat un pahar de șampanie în cinstea lor.

Ce condiții le-a pus Simona invitaților la cununie

Deși, inițial, s-a speculat că Simona Halep și Toni Iuruc au decis să nu permită accesul la eveniment cu telefoane mobile sau aparate de înregistrat, acest lucru nu s-a adeverit, mulți dintre apropiații lor postând imagini de la eveniment pe Instagram și pe Facebook. O altă condiție, mult mai credibilă, a fost cea ca invitații să nu vină cu plicuri cu bani, așa cum se obișnuiește. Astfel, aceștia vor trebui să renunțe la această metodă simplă și, dacă doresc, să le ofere mirilor cadouri.

Petrecerea, care se anunță una memorabilă, are un meniu de cinci stele, dar nu va lipsi nici antrenul. Primul care a cântat la nunta lor a fost chiar Dan Bittman, cel care, de altfel, a postat și imagini de la fastuosul eveniment.

„Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă', a declarat solistul pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton