Simona Halep și iubitul au plecat în vacanță. Ce destinație de vis au ales cei doi îndrăgostiți

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a plecat într-o vacanță de câteva zile alături de iubit. Cei doi au ales o destinație nu foarte îndepărtată, unde se distrează, se relaxează și se bucură de timpul petrecut împreună. 

Simona Halep și Toni Iuruc au ales să se relaxeze în Santorini. Cei doi au părăsit România și petrec zile de vis la soare, la plajă. Zilele trecute, aceștia au fost surprinși sărutându-se pasional pe o plajă din Mamaia, dar acum au ales litoralul grecesc pentru a-și continua perioada de relaxare.

Simona va reveni pe teren la începutul lunii august, în Canada, la Rogers Cup (Toronto). Marți seara, contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart, iar hackerii au cerut bani în numele ei. 

https://www.instagram.com/p/B0SjQeAjdy_/

The Wimbledon Champions Dinner 2019The Wimbledon Champions Dinner 2019

Cine este Toni Iuruc, presupusul iubit al Simonei Halep. Machedonul milionar a fost prezent la toate antrenamentele campioanei

În timp ce presa internațională îl descoperea, imediat după Wimbledon, pe așa-zisul iubit al Simonei Halep, fostul tenismen Radu Barbu, despre care la noi s-a speculat pe larg acum câțiva ani, iată că, după câte se pare, campioana noastră l-ar fi ascuns bine, în mulțimea prezentă la turneu, pe adevăratul ei iubit… Acesta se numește Toni Iuruc (40), este un milionar machedon și s-a aflat tot timpul în proximitatea Simonei, pe parcursul antrenamentelor de la Wimbledon.

Conform libertatea.ro, Toni Iuruc a fost în permanență aproape de Cosmin Hondor, managerul de comunicare al Simonei Halep și de soția acestuia, actrița Irina Antonie, și apare și în poze alături de Simona Halep. De altfel, milionarul a fost extrem de discret pe tot parcursul competiției, ascunzându-și badge-ul în buzunarul cămășii, ca și cum s-ar fi ferit de privirile indiscrete. cu toate acestea, Toni Iuruc nu a stat în loja tenismenei și nici nu a fost văzut discutând cu părinții acestuia în public.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton