Simona Halep, primele declarații despre relația cu antrenorul Patrick Mouratoglou: "Datorită lui, am început să cred că încă pot juca tenis la un nivel bun"

 Laciu Andreea
.

Simona Halep a decis să lămurească lucrurile după ce, în perioada divorțului, au apărut foarte multe zvonuri referitoare la viața ei personală și profesională. Campioana a vorbit acum public și despre deciziile luate în legătură cu cariera ei în tenis, de când a început să colaboreze cu actualul ei antrenor, Patrick Mouratoglou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Campioana noastră a evitat însă subiectul legat de divorțul de afaceristul Toni Iuruc, înainte de nunta lor. Cu toate acestea, a dezvăluit printre rânduri și importanța carierei în tenis, sportul care este întotdeauna prioritatea ei numărul unu.

simona-halep-3-5simona-halep-3-5

Simona Halep, despre colaborarea și relația cu Patrick Mouratoglou

Campioana noastră a fost criticată anul acesta după ce a renunțat la mai multe persoane din echipa ei, pe care le-a înlocuit cu apropiați ai noului ei antrenor. Într-o postare lungă de pe rețelele de socializare, și-a justificat această decizie.

„Bună tuturor, doresc să vă informez în legătură cu starea mea actuală, reflectând la tot ce s-a întâmplat anul acesta și, așa cum am făcut întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele. Așa cum știți deja, pentru că am mai vorbit despre asta în mai multe rânduri, în luna februarie am fost foarte aproape să renunț la tenis pentru că nu am crezut că mai am destulă putere ca să revin în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și credeam că a venit momentul să mă opresc deoarece era nesănătos din punct de vedere emoțional.

Apoi am fost norocoasă să descopăr Academia lui Patrick (n.r. antrenorul ei actual) unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-au redat și mie pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, am început încet să cred că încă pot juca tenis la un nivel bun. Am fost deschisă în totalitate la tot ceea ce el mi-a spus să fac, în ce fel ar trebui să fac. Am muncit enorm, iar ținta mea era una foarte clară. Mi-am dat timp de un an să revin în top 10.

Atunci când iau o decizie, mă dedic în totalitate și am avut încredere în Patrick 100%, așa că am vrut să se ocupe de mine doar el și cu oamenii lui. De aceea am și făcut atât de multe schimbări în echipa mea, pentru că am simțit că acesta este cea mai bună cale pe care trebuie să merg”, a dezvăluit Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Citește și: Kate Middleton, omagiu pentru Diana la căpătâiul Reginei. Ce bijuterie a purtat

Citește și:

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct': „Sunt sigură că o să vă placă'

Cum a ajuns să își opereze nasul

Se pare că presiunea pe care Simona Halep a pus-o pe ea a făcut-o să cedeze emoțional. A ajuns să ia o pauză, de care a decis să profite în cele din urmă pentru a-și îndeplini un vis mai vechi.

„A fost o perioadă foarte dificilă, deoarece am pus întotdeauna foarte multă presiune pe mine. Având lângă mine cel mai bun antrenor, am simțit și mai mult presiunea de a câștiga și de a juca bine. Totul s-a încheiat cu atacul de panică pe care l-am avut în timpul meciului meu de la Paris. Am simțit că Roland Garros a fost momentul în care trebuia să joc extraordinar după munca pe care am depus-o. Nu am putut să gestionez toată presiunea și am cedat.

Atunci am vorbit cu Patrick și i-am spus că trebuie să mă relaxez pentru că nu pot să joc bine din cauza presiunii pe care o pun eu pe mine și l-am rugat să aibă răbdare cu mine în următoarele șase luni, fără așteptări. M-a ascultat, a fost de acord și m-a sprijinit în totalitate. După ce s-a întâmplat asta, am jucat cel mai bine de până acum. Așa am revenit în top 10 mai repede decât m-aș fi așteptat. Mi-am îndeplinit misiunea în doar două luni. Dar apoi, când am pierdut la US Open, am realizat că sunt complet epuizată din punct de vedere mental.

Aveam deja probleme cu respirația de mai mulți ani, iar situația s-a înrăutățit cu timpul. Am decis să ascult sfaturile medicilor și să mă operez. Nu am făcut asta mai devreme pentru că nu am putut să am cele trei luni la dispoziție necesare pentru refacere, tenisul fiind mereu prioritar în viața mea. Dar am simțit acum că este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru mine ca persoană, dar și că este momentul potrivit pentru asta.

Tocmai de aceea am decis să fac acum și intervenția estetică pe care mi-o doream de multă vreme, pentru că nu eram mulțumită de nasul meu. Așa că am făcut-o, am rezolvat atât partea funcțională, cât și cea estetică. Știu că mulți dintre voi mă înțelegeți. Nu știu cât timp va mai dura recuperarea, dar pentru moment doar la asta mă gândesc.

Ce este însă sigur este că anul acesta nu voi mai putea să concurez în niciun turneu oficial. Sezonul meu din 2022 s-a terminat. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe terenul de tenis, 2023! Simt că încă mai am multe lucruri de făcut pe terenul de tenis și mai am țeluri de îndeplinit”, a concluzionat Simona Halep.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton