Simona Halep este în doliu: "Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o" / Bunica ei s-a stins din viață

 Dumitrache Laura
.

Bunica Simonei Halep a murit. Sportiva a postat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător, la scurt timp după moartea bunicii sale. Numărul 25 WTA a postat o imagine în care jucătoare apare lângă bunica și bunicul ei, care a decedat în anul 2017.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep are o legătură specială cu membrii familiei sale, iar ori de câte ori are ocazia petrece momente de neuitat alături de ei. Din păcate, vedeta a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj trist. Bunica Simonei Halep s-a stins din viață, iar sportiva a postat o imagine emoționantă cu bunica și bunicul ei.

simona halepsimona halep

Simona Halep și-a pierdut bunicul în anul 2017, iar în acea perioadă se afla în America, unde urma să o înfrunte pe Donna Vekic, în turul al treilea de la Indian Wells. Acum, sportiva este din în doliu, după ce bunica sa a decedat.

Citește și:Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep: „Am plecat pe drumuri separate! Nu…'

Citește și:Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Ce s-a întâmplat la notar

Citește și:Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas'

Citește și:Soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică, după un accident de mașină și a făcut declarații șocante: „Am ieșit din corp în timpul operației…”

Bunica Simonei Halep a murit

Familia Simonei Halep este în doliu. Sportiva trece prin momente grele după ce bunica sa a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de sportivă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj emoționant și o imagine în care apare alături de bunica și bunicul ei, decedat în anul 2017.

Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea', a scris Simona Halep, la Insta Story. 

Simona Halep și-a pierdut bunicul în 2017

În anul 2017, când Simona Halep se afla în Statele Unite ale Americii pentru a o înfrunta pe Donna Vekic, a aflat cu tristețe că bunicul ei, Nicolae Halep, a decedat. Atunci, numărul 35 WTA a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în memoria bunicului său.

Papu… un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta… Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp – și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată… și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație.Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre', a fost mesajul Simonei Halep de atunci pe Facebook.

Simona Halep este suspendată provizoriu după ce a picat testul anti-doping

Simona Halep, 31 de ani, nu a mai intrat pe terenul de tenis de la finalul lunii august, a anului trecut. Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat testul anti-doping. Sportiva a anunțat încă din prima zi că este nevinovată și a început să își pregătească apărarea. Deși au trecut luni bune, cazul de dopaj al Simonei Halep nu s-a încheiat.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile în care am fost educată.

Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani', a fost mesajul Simonei Halep, după ce a picat testul anti-doping.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton