Simona Halep, decorată cu „Steaua României” de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Campioana a mers însoțită de iubit

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu ordinul „Steaua României'. La Cotroceni, campioana noastră a mers însoțită de familie, dar și de iubit, de milionarul Toni Iuruc. Ei au atras toate privirile. 

Mare reușită pentru campioana noastră!  Simona Halep a fost decorată de președintele nostru. A fost lăudată, atât ea, cât și familia pentru marea reușită de la Wimbledon. La final, după o serie de declarații, Simona Halep a luat medalia în mână și a făcut poze alături de Klaus Iohannis. I-a chemat și pe părinți alături de ea.

Imediat, ea a considerat că și iubitul trebuie să îi fie aproape. Toni Iuruc a luat-o de mână, au stat unul lângă altul și au făcut poze alături de președinte. Au confirmat oficial că formează un cuplu.

Simona Halep a ales să poarte la eveniment o rochie scurtă, neagră și pantofi eleganți. Priviți galeria foto cu apariția sportivei!

Ilie Năstase și soția, alături de Simona Halep la Cotroceni

Alături de Simona Halep la decernarea „Steaua României' de președintele Klaus Iohannis, Ilie Năstase și soția Ioana și-au făcut apariția. El a preferat să poarte un costum elegant, iar a a îmbrăcat o rochie albă, destul de scurtă și pantofi albi.

Cine e Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep

În timp ce presa internațională îl descoperea, imediat după Wimbledon, pe așa-zisul iubit al Simonei Halep, fostul tenismen Radu Barbu, despre care la noi s-a speculat pe larg acum câțiva ani, iată că, după câte se pare, campioana noastră l-ar fi ascuns bine, în mulțimea prezentă la turneu, pe adevăratul ei iubit… Acesta se numește Toni Iuruc (40), este un milionar machedon și s-a aflat tot timpul în proximitatea Simonei, pe parcursul antrenamentelor de la Wimbledon.

Simona Halep a fost decorată de Klaus IohannisSimona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis

Foto: Captură video GSP 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton