Simona Halep a șters toate pozele cu Toni Iuruc, imediat după divorț! Care este singura pe care a păstrat-o

 Dumba Gabriela
.

Imediat după divorț, Simona Halep a șters toate pozele de la nunta cu Toni Iuruc pe care campioana tenisului le avea pe contul oficial de Instagram. A păstrat, totuși, una singură, de la petrecerea lor de logodnă, în care fostul soț o ține în brațe și părea că vor fi împreună pentru toată viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Toni Iuruc, inclusiv pe cele de la petrecerea de logodnă și, mai apoi, de la cununia civilă. Cu acest gest, sportiva a vrut, probabil, să transmită că decizia este finală și nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare cu Toni Iuruc, ruptura dintre ei fiind atât de puternică încât nici pe rețelele de socializare nu trebuie să mai rămână o urmă a poveștii lor de dragoste.

241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-1241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-1

Simona Halep a șters toate pozele cu Toni Iuruc de pe Instagram. Pe care a păstrat-o

Simona Halep și Toni Iuruc au mers joi, 8 septembrie 2022, să semneze actele de divorț și pentru a întări și mai mult ideea că între ei nu mai este loc nici de prietenie, sportiva a șters de pe Instagram toate pozele și filmulețele cu fostul soț.

A păstrat, însă, una de la petrecerea de logodnă, în care Simona Halep a purtat celebra rochie roșie, iar Toni Iuruc o îmbrățișează și o sărută pe obraz. Fotografia a fost postată pe 25 iulie 2021.

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani. La data de 15 septembrie 2021 s-au cununat civil, iar în noiembrie era programată cununia religioasă. Locația era Cazinoul Sinaia, iar la eveniment ar fi trebuit să participe în jur de 300 de persoane, care primiseră deja invitații.

Simona Halep, fost lider WTA, a avut 300 de invitați la petrecerea de cununie, printre care Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răduciou. Dan Bittman, Loredana Groza și formația machedonească Pindu au încântat invitații la evenimentul desfășurat la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, Fratelli.

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep: „Am plecat pe drumuri separate! Nu…’

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului. Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă

Simona Halep a confirmat ieri divorţul: „Eu şi Toni am decis să mergem fiecare pe drumul său'

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an.

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect', a notat Simona Halep pe Instagram.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!' a declarat Toni Iuruc.

Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

În anul 2019, fanii Simonei Halep se bucurau nespus pentru ea, după ce apărea pentru prima oară cu Toni Iuruc, în calitate de cuplu.

Se pare că distanța impusă de cariera ei, dar și de afacerile lui, ar fi erodat relația celor doi soți. În cei trei ani de relație nu s-au certat vreodată și nici nu au fost implicați în scandaluri, dar dragostea ce i-a legat inițial nu ar fi fost suficient de puternică încât să îi țină împreună. Atât turneele Simonei, cât și business-ul din domeniul construcțiilor, de care se ocupă Toni Iuruc, i-ar fi făcut să se înstrăineze tot mai mult, până când, se pare, nu au mai avut ce să salveze din căsnicia lor.

Se pare că momentul în care mariajul a ajuns cu adevărat la final ar fi fost cel în care Simona Halep a fost eliminată de la US Open anul acesta, conform informațiilor Fanatik.ro. A muncit din greu tot anul pentru acest Grand Slam, iar jocul pierdut în mod neașteptat ar fi afectat-o mai mult decât alte înfrângeri din trecut. Lipsa campioanei de la conferința de presă obligatorie de după meci pare să confirme aceste informații.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton