Simona Halep a participat la petrecerea de ziua lui Ion Țiriac. S-au distrat o seară întreagă

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a fost invitatul special de la ziua lui Ion Țiriac. Acesta și-a serbat ziua de naștere în Spania, la Madrid, la evenimentul special luând parte peste 30 de oficiali din România. Campioana noastră imediat s-a remarcat. 

Ion Țiriac a vrut să le ofere o zi specială prietenilor săi și, după o zi petrecută prin Madrid și la turneul de tenis, aceștia au fost invitați la o cină specială, la Muzeul Prado, în Sala Claustro. La petrecere, Ion Țiriac a avut o apăriție spectaculoasă. Acesta a purtat un costum negru, accesorizat cu un joben, baston, mânuși albe și o eșarfă albă, scrie gsp.ro.

Nici Simona Halep nu s-a lăsat mai prejos. Campioana noastră a ales să poarte o rochie roșie, scurtă, cu picioarele la vedere. A lăsat deoparte pantofii sport și a încâlțat unii eleganți, cu toc.

Simona și Ion Țiriac au făcut o poză împreună, la panou, imaginea fiind postată de ea pe Instagram alături de un mesaj: „La mulți ani, Mister T”

Invitații au avut program special pentru ziua lui Ion Țiriac

09:00 – 09:30 – Pregătirea pentru turul Madridului (Oaspeții au fost luați de la cele 3 hoteluri: Santo Mauro, Palacio del Retiro, Cuzco);
09:30 – 11:00 – A început turul orașului Madrid;
11:00 – Întoarcere la hotel;
11:00 – 12:00 – Timp liber;
12:00 – Au plecat către turneul de tenis Mutua Madrid Open, unde va juca și Simona Halep;
12:30 – 14:00 – Prânz la restaurantul Caja Magica Onix;
14:00 – 16:00 – Meciuri de tenis la Mutua Madrid Open ;
16:30 – Întoarcerea la hotel;
17:00 – 19:00 – Timp liber;
19:15 – Au plecat spre dineul de la ziua de naștere;
20:00 – 24:00 – Cină în sala Claustro din Muzeul de artă Prado.

Simona HalepSimona Halep

Simona Halep, primele declarații despre copii și retragerea din tenis

Simona Halep a muncit extraordinar de mult să ajungă numărul unu mondial în tenis. Jucătoarea de tenis și-a stabilit deja obiectivele pe care le are în ceea ce privește cariera sa și a mărturisit că peste câșiva ani se va retrage. Simona Halep iubește foarte mult copiii, iar asta se poate observa atunci când stă cu nepoțica ei. Românca își dorește să aibă trei copii în următorii 10 ani, iar în viziunea ei, la vremea respectivă nu va mai fi în tenis.

Foto: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton