Simona Gherghe intervine în scandalul de la Antena 1, privind eutanasierea câinilor de la Studiourile Buftea: ”O situație cu o cruzime greu de imaginat. Nu s-a pus niciodată...”

 Calin Maria Bianca
.

Simona Gherghe intervine în scandalul de la Antena privind eutanasierea câinilor de la Studiourile Buftea. De câteva zile, a izbucnit un adevărat scandal la Antena 1, asta după ce zvonul, potrivit cărora producătorii reality-show-ului Mireasa ar vrea să eutanasieze câinii de la studiourile Buftea, a luat cu asat mediul online. Prezentatoarea emisiunii nu a putut să nu aibă o reacție după aceste speculații, astfel că nu s-a abținut și a contrazis ferm afirmațiile făcute de pagina de Instagram „Viperele Vesele', cea care a lansat aceste speculații. Iată ce spune Simona Gherghe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a aflat imediat veștile care circulă în mediul online privind scandalul de la Antena 1, prin care se speculează că producătării vor să eutanasieze câinii de la Studiourile Buftea. Prezentatoarea TV nu a vrut să lase lucrurile așa, mai ales că foarte mulți fani au tot întrebat-o în mediul online despre acest aspect.

simona-1simona-1

Prin urmare, Simona Gherghe a dezvăluit că nu se pune problema despre eutanasierea câinilor de pe lângă Studiourile Buftea sau care stau în curtea unde sunt concurenții de la Mireasa. Mai mult decât atât, a infirmat aceste lucruri, explicând cât de grijulii sunt, de fapt, toți de acolo cu animalele din zonă.

Citește și: Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii și a lipsit de la Mireasa. Imaginea postată pe Instagram a stârnit îngrijorare

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere de nuntă: „Am stat cu frică să nu…”

Citește și: Ce dietă ține medicul nutriționist Mihaela Bilic: 'Beau lapte precum un bebeluș. M-am auto-condamnat la această restricție…'

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns la medic, din cauza unei alergii: 'Am avut niște probleme foarte mari, am făcut…'

Simona Gherghe intervine în scandalul de la Antena privind eutanasierea câinilor de la Studiourile Buftea

Tot acest scandal în care este implicată Antena 1 a început după ce pe o pagină de Instagram, Viperele Vesele, a fost făcută o postare prin care se explică faptul că din mai multe surse s-a aflat cum că producătorii emisiunii Mireasa doresc eutanasierea câinilor din zona Studiuourilor Buftea și curtea unde au loc filmările.

Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale!  Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat. Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.', este informația viralizată pe contul de Instagram „Viperele Vesele'.

Simona Gherghe neagă specualțiile despre eutanasierea câinilor

Bineînțeles, în calitate de prezentatoare a emisiunii Mireasa, Simona Gherghe este la curent cu orice problemă care intervine în rândul concurenților, dar și cu deciziile producătorilor privind show-ul TV. Fără a sta pe gânduri, după numeroase mesaje primit, a infirmat aceste zvonuri și speculații, și a ținut să explică că animalele de acolo sunt foarte bine îngrijite și că niciodată nu s-a pus problema ca cineva să le eutanasieze.

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa', cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa', o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucrul pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa', a transmis Simona Gherghe, printr-o postare pe InstaStory.

Simona Gherghe: 'Îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de căței'

Mai mult decât atât, Simona Gherghe i-a invitat pe toți cei care cred aceste specualții și zvonurile la Studiourile Buftea, unde pot vedea singuri cât de bine sunt îngrijite animalele din zonă, indiferent că vorbim despre câini sau pisici. Mai mult, le-a spus celor care îi critică să urmărească cel puțin o ediție a show-ului TV și să vadă iubirea cu care concurenții tratează animalele, dar și pisica care umblă pe la ei prin platoul emisiunii.

Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată!

În final, revoltată de ceea ce se scrie și se viralizează despre Antena 1 și emisiunea pe care o prezintă, Simona Gherghe nu s-a ascuns și a spus că este profund surprinsă, dar și dezamăgită.

Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea.', a continuat prezentatoarea emisiunii. 

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton