Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: "Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut"

 Oana Pantazi
.

Simona Gherghe a reacționat la scurt timp după ce Mirela Vaida a fost atacată, în direct, cu un bolovan, de către o femeie. Vedeta i-a transmis colegei sale un mesaj de susținere emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vineri după-amiază, Mirela Vaida a fost protagonista unor momente șocante, în platoul emisiunii Acces Direct, când o femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan. Prezentatoarea și-a revenit greu din șoc, deși colegii ei de platou au intervenit cu promptitudine. Printre vedetele care au reacționat în urma acestui incident nefericit se numără și Simona Gherghe, care i-a transmis colegei sale Mirela Vaida un mesaj de susținere, la scurt timp după traumatizantul eveniment.

Gherghe-Simona-2-2Gherghe-Simona-2-2

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru Mirela Vaida

Simona Gherge a fost înlocuită de Mirela Vaida la cârma emisiunii Acces Direct, așadar vedeta știe foarte bine care sunt riscurile unei emisiuni în direct. Prezentatoarea emisiunii Mireasa și-a susținut colega de trust și, mai mult, a ținut să combată speculațiile conform cărora șocanta scenă ar fi fost un fake.

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă! Prezentatoarea TV este în stare de șoc

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite”

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi’. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit”/ EXCLUSIV

'Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna', a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan

Telespectatorii emisiunii Acces Directau fost vineri martorii unei scene halucinante! Mirela Vaida a fost atacată, în timp ce prezenta sumarul emisiunii, de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat spre ea cu un bolovan de dimensiuni considerabile. Individa a fost oprită în cele din urmă de colegii de platou ai Mirelei Vaida, însă momentul a lăsat urme.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii', a spus Mirela Vaida, plângând.

Deși vizibil afectată, vedeta a reușit să ducă emisiunea la bun sfârșit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton