Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa, iar Gabi Cristea a înlocuit-o: "Din păcate, în viață, trebuie să alegi"

 Radulescu Ruxandra
.

Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa iar Gabi Cristea a înlocuit-o. Se spune că încurcate sunt căile dragostei, însă nici situația prezentatoarelor show-ului matrimonial „Mireasa” nu este foarte clară. După ce Gabriela Cristea a anunțat că va continua să prezinte „Mireasa”, ca apoi locul să-i fie luat Simona Gherghe, iată că acum publicul a avut surpriza să o vadă din nou pe Cristea la cârma emisiunii. Iată ce se întîmplă de fapt în culisele show-ului „Mireasa”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa iar Gabi Cristea a înlocuit-o. Gabi Cristea a anunțat în urmă cu ceva timp că va prezenta emisiunea Mireasa „Măștile Iubirii”, însă publicul a avut surpriza ca după o singură ediție, aceasta să fie înlocuită de Simona Gherghe. Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, declarat că el și soția vor participa la America Express, ceea ce a explicat absența prezentatorei de la emisiunea de matrimoniale. În cadrul ediției de pe 20 martie, telespectatorii au avut parte de prezența Gabrielei Cristea, în rolul de prezentatoarea la show-ul Mireasa, fapt care i-a bulversat pe fani. Gabi Cristea a explicat ce anume s-a întâmplat cu Simona Gherghe și de ce anume nu a absentat.

img-6-2img-6-2

Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa, iar Gabi Cristea a înlocuit-o

Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe în rolul de prezentatorea la show-ul matrimonial „Mireasa”. Fanii au fost surprinși, întrucât Simona Gherghe era cea care se afla la cârma show-ului. Gabriela Cristea a dat de înțeles că Simona Gherghe are o problemă de natură personală.

Citește și: Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion: „Nici vorbă de separare. Noi ne înțelegem bine”

Citește și: Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică

Citește și: Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătate

'Mă bucur să fiu astăzi aici alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și, cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa, dar, din păcate, știți cum este în viață, trebuie să alegi. Dacă nu poți să vii la job, se mai întâmplă, dar uite, de data asta ei îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău, în curând ea se va întoarce alături de voi', a spus Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa.

Gabriela Cristea a lasă „Mireasa” pentru America Express

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt primul cuplu de vedete, confirmat, care va pleca în America de Sud, în cadrul ediției viitoare. Cei doi au acceptat, în sfârșit, provocarea, aceasta putând fi explicația pentru care emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena 1, „Mireasa- Măștile iubirii', a fost brusc înlocuită cu emisiunea Simonei Gherghe.

‘De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem daca pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică, LIVE. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt. Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil’, a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

FOTO: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton