Simona Gherghe, la un pas de atac cerebral din cauza pastilelor de slăbit! "Medicii mi-au spus!"

 Oana Pantazi
.

Simona Gherghe a tras recent un semnal de alarmă în privința pastilelor de slăbit, atenționându-și fanii despre pericolul pe care îl reprezintă reclamele false de pe internet și povestindu-și propria experiență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe, la fel ca orice femeie, s-a confruntat cu probleme de greutate, cu atât mai mult cu cât a purtat două sarcini. Drept urmare, vedeta nu s-a jenat să recunoască faptul că a apelat și ea, la un moment dat, la pastile de slăbit și a vorbit despre pericolul pe care îl reprezintă acesta miraje bine împachetate pe care vânzătorii de iluzii de pe internet le prezintă drept soluția sigură a unui trup tras ca prin inel.

„Nu luați pastile de slăbit!”

Din păcate, în social media abundă reclamele mincinoase, în care numele unor vedete de prestigiu (și Andreea Marin s-a numărat printre victimele acestui gen de publicitate falsă) apar ca o garanție pentru scăderea în greutate. Simona Gherghe a povestit că, din păcate, a căzut și ea în această capcană…

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există așa ceva, nu luați pastile de slăbit!', a declarat vedeta la Antena 3.

Simona-gherghe11Simona-gherghe11

Nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc

Simona a ținut să-și informeze fanii că nu s-ar asocia niciodată cu acest gen de reclame și că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl folosește.

Citește și:Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

„Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință. În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!', a declarat Simona.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton