Simona Gherghe împlinește 17 ani în televiziune: "15 aprilie 2002, prima emisie. E chiar un record."

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe este în culmea fericirii astăzi. În urmă cu 17 ani a debutat la Antena 1 și de atunci lucrează la același post. A trecut prin momente plăcute, dar și mai puțin plăcute. Are o experiență vastă și consideră că a stabilit chiar și un record. 

Iată ce repede trec anii! Pe 15 aprilie 2002, Simona Gherghe urca la pupitrul știrilor la Antena 1. Au trecut 17 ani de atunci, iar prezentatoarea TV lucrează la același post. Iată cum a reușit să reziste în aceeași industrie ani de zile. Nu e ușor!

„15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul stirilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilarit ceva…😊 si, daca ma gandesc la cat e de mobila piata asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, daca n-am simtit sa plec, inseamna ca mi-a fost bine aici. Am selectat cateva fotografii din acesti 17 ani si imi dau seama ca au fost buni cu mine.

Nu usori, si cu dezamagiri sau enervari, dar, daca trag linie, e de bine. Si asta e cel mai important. Multumesc, ANTENA 1, pentru relatia asta lunga si frumoasa! Si, mai ales, va multumesc voua, celor de acasa, pentru ca m-ati primit in sufletele voastre cu atata caldura! ❤️ #17ani #antena1 #anniversary #simonagherghe#mereuaproape @ Antena1″, a scris Simona pe Facebook.

Simona Gherghe, 17 ani la Antena 1Simona Gherghe, 17 ani la Antena 1

Însărcinată în 32 de săptămâni, Simona Gherghe s-a îmbolnăvit

Primăvara, întreaga natură se trezește la viață… La fel și virușii, din păcate, acesta fiind sezonul virozelor, fără doar și poate. Și cum, în momentul de față, Bucureștiul se află sub asaltul virozelor, dar și al varicelei, cei mai afectați sunt copiii și oamenii în vârstă, dar pericolul cel mai mare este pentru femeile însărcinate, care, din nefericire, nu se pot trata cu medicamente alopate.

Printre victimele epidemiei de viroză se află și prezentatoarea Acces Direct, simona Gherghe, care, însărcinată în 32 de săptămâni, s-a îmbolnăvit…

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton