Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici: "Este foarte obositor"

 Oana Pantazi
.

Simona Gherghe este femeie de carieră, dar și mamă cu normă întreagă și, în pofida faptului că Ana și Vlad sunt rațiunea ei de a fi, mărturisește cu sinceritate că viața cu doi copii mici nu este ușoară. Iată ce povestește prezentatoarea despre viața ei de familie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 44 de ani, Simona Gherghe este mama a doi copii în vârstă de 3 și 5 ani și, nu în ultimul rând, soție femeie de carieră. Prezentatoarea Mireasa și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au o fetiță și un băiețel, Ana (5) și Vlad (3) și, cu toate că micuții ei sunt la o vârstă dificilă, Simona reușește să gestioneze situația, chiar dacă, recunoaște ea, nu îi e deloc ușor…

Ana-si-Vlad-823×1024-1Ana-si-Vlad-823×1024-1

Cum se descurcă Simona Gherghe cu doi copii mici

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima oară la 39 de ani, iar doi ani mai târziu s-a produs încă o minune – fiica ei, Ana, a primit un frățior, care a echilibrat balanța în familie. Vedeta Antenei 1 este nu doar o profesionistă desăvârșită, ci și o mamă dedicată. Deși recunoaște că este extrem de greu cu doi copii mici, cu siguranță, drăgălășenia lor compensează orice neajuns.

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe când a debutat la TV.Avea 24 de ani și prezenta știrile

Citește și: Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri: „Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică” / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cum își crește Tudor Chirilă cei doi copii: „Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17”

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni:'Am renunțat la…'

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe.Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate.

De exemplu, Vlad acum e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăsnăi împreună.

Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta', a dezvăluit Simona Gherghe la Antena Stars.

Cum se înțelege Simona Gherghe cu soțul ei în privința copiilor

Simona Gherghe reușește să împace viața profesională cu cea personală, chiar dacă cei doi copii ai familiei le ocupă tot timpul. Vedeta admite însă că, de când au venit pe lume ana și Vlad, timpul petrecut în cuplu s-a cam redus…

„Nu prea există (n.red – timp petrecut în doi). Copiii sunt cu noi permanent. Sunt încă mici, probabil că în timp o să fie mai uşor. Oricum, sunt fericită că am reuşit să plecăm trei zile la Paris, la sfârşitul lui august. Şi sunt şi mai fericită că Ana mi-a zis că s-a simţit bine cu bunicii şi că mai putem pleca în ‘delegaţie'”, dezvăluia Simona Gherghe, anul trecut, pentru VIVA!

Vedeta a povestit că soțul ei este chiar mai panicat decât ea atunci când vine vorba despre creșterea copiilor și că, din acest motiv, au de multe ori divergențe de opinie.

„De multe ori (n.red. – au divergențe de opinie). De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, ne-a mai spus Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton