Drama Simonei Gherghe. Prin ce coșmar a trecut vedeta: "S-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate..."

 Oana Pantazi
.

Simona Gherghe a rememorat recent un episod dureros din copilărie, episod care a marcat-o teribil, cu atât mai mult cu cât, acum, are la rândul ei copii. Iată prin ce a trecut vedeta de televiziune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu mai este de ceva vreme pe sticlă, Simona Gherghe ține în continuare legătura cu fanii ei, cărora obișnuiește să le povestească atât momentele plăcute, cât și cele mai puțin plăcute pe care le-a traversat de-a lungul vieții.

„Simt și acum lovitura pe șira spinării”

Recent, vedeta a rememorat o întâmplare din copilărie care a traumatizat-o. Pe vremea aceea, ca orice fetiță, Simona Gherghe visa să devină gimnastă, la fel ca Nadia Comăneci, însă excesul de zel al antrenorilor ei i-a frânt repede visul…

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat.
Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza', a mărturisit Simona Gherghe.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Simona-ghergheSimona-gherghe

Bătută cu scândura peste picioare

Pe vremuri circulau o mulțime de „legende” despre duritatea antrenorilor sportivi, care își solicitau elevele la maximum și nu se dădeau în lături nici măcar de la corecțiile fizice, și iată că Simona Gherghe le-a confirmat. Din păcate, acel episod nu a fost unul singular, vedeta fiind bătută și de către profesoara ei, într-un mod ce întrece orice imaginație.

„Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite.
Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare…

Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente', și-a încheiat dureroasa mărturisire Simona.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton