Simona Gherghe a vorbit despre posibila întoarcere la Acces Direct: "Am preferat să renunț, decât să fac lucruri cu jumătăți de măsură"

 Lupescu Anca
.

Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la celebra emisiuneAcces Direct', prezentată acum de Mirela Vaida. Ea a fost întrebată de fani dacă își dorește să se întoarcă la postul de televiziune în calitate de prezentatoare. Vedeta a vorbit și despre ziua în care va apărea din nou pe micile ecrane, declarând că e nerăbdătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe și-a rugat fanii să îi lase curiozități despre ea pe Instagram Stories, după ce a lansat o întrebare: Ce ați vrea să mai știți despre mine?'.

A primit zeci de întrebări, iar una dintre cele la care a răspuns are legătura cu revenirea sa la Acces Direct'.

De ce nu te mai întorci la «Acces Direct»?', i-a scris un fan, iar vedeta i-a mărturisit: Am considerat că, din punctul meu de vedere, am dat tot ce am putut acolo. Și obosisem. Nu e un format ușor, nici confortabil. Și am simțit că sunt într-o altă etapă din viața mea, că îmi doresc altceva. Așa că, am preferat să renunț, decât să fac lucruri cu jumătăți de măsură'.

Întrebată: Îți e dor de «Acces Direct»?', Simona Gherghe a evitat să ofere un răspuns clar și a spus doar că îi este dor de trăirile din timpul unui live și că nu exclude întoarcerea sa în televiziune, însă, în prezent, niciun proiect nu i se potrivește.

Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live. Dar pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă. Deocamdată, sunt bine așa' este mesajul scris de fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct'.

Nu a apucat să răspundă la toate întrebările, dar a promis că va mai organiza o astfel de sesiune:

Dragilor, m-ați copleșit. Sunt foarte multe întrebări la care nu am apucat să răspund… Promit să mai facem astfel de dialoguri. Acum, mă bag la somn că mâine mă iau ăstia mici în primire de la prima oră și trebuie să fiu odihnită! Vă îmbrățișez cu mare drag!'

Criticată pentru că a mers în vacanță

Întoarsă recent din vacanță, Simona Gherghe a răspuns tuturor care au criticat-o că a ales să meargă în concediu, deși numărul cazurilor de COVID-19 a crescut alarmant în România.

Vreau să le transmit acelor oameni că nimeni, dar absolut nimeni nu le-a interzis să plece în vacanță dacă simt să facă acest lucru. Și să vă asigur pe toți că, și dacă nu am fost acasă, am respectat toate măsurile de igienă ca și cum am fi fost acasă. (…).

maxresdefault-6maxresdefault-6

Mi s-a reproșat că am făcut câteva fotografii și nu aveam mască. Am purtat mască în fiecare loc unde este necesară purtarea măștii. Adică atunci când am mers într-un supermaket și am cumpărat ceva, în momentul în care, să spunem, am mers la toaleta unui restaurant care era în interior, la farmacie, chiar și în locurile aglomerate. Deși, nu prea a fost cazul, pentru că am fost în 2 Mai și, slavă Domnului, nu este buluceala din Mamaia. De asemenea, am ales să mergem la plajă într-o zonă în care nu era amenajată, adică nu erau șezlonguri pentru că am văzut o prospecție și am văzut că acolo, în zona din 2 Mai cu șezlonguri nu era respectată acea distanță între ele. Și mi s-a părut mai prudent să mergem în micul golf. (…)', a spus fosta prezentatoare de la Antena 1 într-un filmuleț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton