"El a început să plângă". Simona Florescu face dezvăluiri despre divorțul de regretatul actor Ion Dichiseanu

 Radulescu Ruxandra
.

Simona Florescu face dezvăluiri despre divorțul de regretatul actor Ion Dichiseanu. Simona Florescu a vorbit la podcastul lui Adrian Artene despre mariajul cu maestrul Ion Dichiseanu și a menționat că lumea a fost mereu reticentă cu privire la relația lor din cauza diferenței de vârstă. Artista Simona Florescu și Dichiseanu au divorțat în 2008, după 22 de ani de căsătorie. Fosta parteneră de viață a maestrului a comentat despărțirea și a povestit întâlnirea emoționantă pe care au avut-o imediat după divorț, când Dichiseanu a izbucnit în lacrimi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Florescu face dezvăluiri despre divorțul de regretatul actor Ion Dichiseanu. Povestea de dragoste dintre Simona Florescu și maestrul Ion Dichiseanu a început pe vremea când artista avea doar 19 ani, iar actorul 53 de ani. Încă de la începutul mariajului cei doi au avut parte de comentarii malițioase din cauza diferenței de vârstă, însă ei nu au plecat urechea, ci și-au trăit iubirea vreme de 22 de ani, cât timp au fost căsătoriți. Cei doi au avut o fiică, pe Ioana, și toți trei au continuat să fie o familie, indiferent de context. Simona Florescu a vorbit despre motivele divorțului, dar și despre întâlnirea emoționantă dintre cei doi, care a avut loc chiar după despărțire.

dichidichi

Simona Florescu face dezvăluiri despre divorțul de regretatul actor Ion Dichiseanu

Simona Florescu a fost invitata lui Adrian Artene la podcastul său, unde a vorbit despre un moment delicat al vieții ei, și anume divorțul de Ion Dichiseanu. Fosta soție a maestrului a povestit întâlnirea emoționantă care a avut loc între ei, la ceva vreme după despărțire. Cei doi au rămas în relații bune, astfel că, în momentul în care s-au revăzut amintirea iubirii trăite vreme de 22 ani era atât de vie, încât niciunul dintre ei nu mai putea spune cum s-a ajuns la divorț. Acela a fost momentul când Ion Dichiseanu a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Ion Dichiseanu și soția sa au trăit clipe de groază, la Revoluția din ’89: „Dichi a fost atins de gloanțe. S-a împiedicat”

Citește și: Ion Dichiseanu ar fi împlinit 89 de ani. Ce pregătiri a făcut Simona Florescu pentru această zi: „Îl sărbătorim, ca odinioară”

La un moment dat, eu mă mutasem, stăteam undeva cu chirie, pentru că locuința mea era deja închiriată și nu puteam să dau oamenii afară, și într-o dimineață mă sună Dichi. Deci după divorț. Mă sună Dichi și zice: „Ce faci, păpușa?'. Zic: „Bine, Dichi, uite pe aici prin casă'. Zice: „Voiam să te invit la o cafea'. „Aoleu, Dichi… sunt în pijama. Vino tu la mine'. Și a venit la mine și am stat împreună, amândoi, la cafea. Și eu tot vorbind, povestind, zic „Dar până la urmă, Dichi, noi de ce am divorțat?' și el a început să plângă și zice: „Nu știu'.„, a declarat cu emoție Simona Florescu.

Simona Florescu: „S-au pus pariuri că nu vom rezista”

Simona Florescu a relatat comentariile răutăcioase pe care le-au întîmpinat ea și Dichiseanu de-a cursul mariajului lor. Mulți nu au crezut că mariajul dintre cei doi va rezista două decenii, iar atunci când au divorțat, Simona a fost cea judecată pentru sfârșitul relației. Artista a declarat că esențial a fost ca ea și Dichiseanu să rămână în relații bune, mai ales că au împreună o fiică, pe Ioana.

„Să știi că, la început, când ne-am căsătorit, s-au pus pariuri că nu vom rezista .Foarte multă lume din afară. Sunt foarte mulți care n-au crezut în căsătoria noastră și uite că am stat, am rezistat împreună 22 de ani. Eu nu cred că niște oameni care nu se iubesc ar putea să reziste 22 de ani. Cu bune și cu mai puțin bune. Adică există conflicte într-o căsătorie, cine spune că are o căsătorie perfectă și că nu se ceartă și că se înțeleg bine în fiecare zi minte. Pentru mine a fost important că, după ce am divorțat, am rămas în relații extraordinar de bune și că am avut în continuare grijă, unul față de celălalt, deși sunt foarte multe voci și acum care: „Dacă l-ai iubit așa de mult de ce ai divorțat?', a mai adăugat Simona Florescu.

De ce nu s-a mai căsătorit Simona Florescu, după divorțul de Ion Dichiseanu

Simona Florescu și Ion Dichiseanu s-au căsătorit la data de 2 iunie 1989, și fiica lor, Ioana, care avea atunci doi ani, a fost domnișoară de onoare. Cei doi au fost căsătoriți până în 2008, când au divorțat după 22 ani. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au rămas în relații foarte bune, până la moartea maestrului, în mai 2021. Simona Florescu nu s-a mai căsătorit după divorțul de marele actor.

„Marea mea greșeală a fost că după divorț, am făcut mereu comparație cu Dichi. Mi-aș dori să găsesc bărbatul care să știe să se poarte cu o femeie, cum o făcea Dichi', spunea Simona Florescu cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton