Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au stabilit data nunții. Cine vor fi nașii

 Pirvu Cristina
.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au stabilit în sfârșit data nunții. Cei doi vor păși la anul în fața altarului. Au decis și cine vor fi părinții lor spirituali, dar și cine îl va boteza pe micuțul lor. 

Sunt împreună de ceva timp, chiar de când a apărut pe post primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Simina și Alex vor deveni curând părinți. Inițial, cei doi au spus că nu se vor căsători, că sunt prea tineri pentru a face acest pas.

Alex Zănoagă a declarat atunci că vrea să mai copilărească, să își trăiească viața. Iată că acum s-au răzgândit amândoi. Vor deveni soț și soție.

'În ianuarie vom avea cununia, iar nunta este planificată pe 21 august 2020', a povestit Simina pentru Wowbiz.

Au fost stabiliți și nașii, care sunt diferiți pentru băiețel și pentru nuntă. 'Raju și eventuala lui iubită vor fi nașii de botez pentru bebeluș, iar verișorii mei sunt nașii noștri de căsătorie', a mai spus Simina.

Simina si Alex Zanoaga 1Simina si Alex Zanoaga 1

S-a aflat ce sex are bebelușul Siminei de la Puterea Dragostei: 'Exact ce și-a dorit'

Bruneta este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar în aproximatic șase luni va putea să-și strângă la piept bebelușul. Simina Loica și-a dorit foarte mult un copil, iar visul ei a devenit realitate. După terminarea emisiunii de la Kanal D, Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei nu au stat prea mult pe gânduri și și-au întemeiat o familie. Deși mulți credeau că relația lor nu va rezista, iar totul este de fațadă, cei doi au demonstrat contrariul.

Simina de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Alex Zănoagă, sunt în culmea fericirii, pentru că bebelușul pe care bruneta îl poartă în pântece este băiețel. Fosta concurentă de la Kanal D merge regulat la medic, unde își ține sarcina sub observație.

‘Va avea un băiețel, exact ce și-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia făcută de medici, Siminei s-a spus clar că fătul se dezvoltă normal, arată bine, este în grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea și sexul copilului’, au dezvăluit apropiații foștilor concurenți de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton