Simina, declarații surprinzătoare despre relația cu Jador: „A avut în capul lui o relație cu mine”

 Lupescu Anca
.

Simina are acum o relație de dragoste frumoasă cu Alex Zănoagă. Totuși, Jador a fost cel care a suferit enorm după fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Cu toate că relația lor nu a fost oficială, artistul chiar avea sentimente pentru Simina, îndrăgostindu-se de ea rapid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simina de la Puterea dragostei a venit la o emisiune tv, împreună cu iubitul ei, Alex Zănoagă, și fiul lor, Dominic. Bruneta a vorbit și despre legătura cu Jador. Ea susține că relația lor nu a fost una în adevăratul sens al cuvântului.

„A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat', a declarat Simina, în direct.

Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă’

Simina: „Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui!'

81616053-579722495909353-6184531947352489984-n81616053-579722495909353-6184531947352489984-n

Simina s-a confruntat de multe ori cu critici în urma „relației' pe care a avut-o cu Jador. Fosta concurentă a fost pusă la zid pentru că ar fi ajuns cunoscută doar pentru Jador. Ea declarat că a ajuns unde este acum prin propriile puteri, nu datorită lui Jador. Bruneta i-a transmis cântărețului mult succes în ceea ce face.

„Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui! El cântă! Bravo lui! Să facă câți mai mulți bani, să scoată cât mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost', a adăugat ea.

Citește și: Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel!Vedeta nu poate participa la înmormântare

Simina și Alex Zănoagă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început pe platourile Puterea dragostei, iar acum continuă afară. Cei doi au un băiețele, pe Dominic.

Deși inițial a spus că nu mai vrea să audă de Simina, că și-a luat gândul de la ea după ce a aflat că este însărcinată, Jador a făcut mai multe declarații despre fosta sa iubită, anul trecut.

S-a sărutat cu Jador în timp ce era gravidă cu Alex Zănoagă

Astfel, Jador s-a filmat recent în timp ce povestea că s-a întâlnit și s-a sărutat cu Simina, iubita lui Alex Zănoagă, deși ea este însărcinată. Manelistul a povestit cu lux de amănunte ce s-a petrecut între el și fosta lui iubită de la Puterea Dragostei, dar ulterior a șters video-urile. Fanii emisiunii le-au păstrat, însă.

'Undeva pe la Victoriei, într-o seară, nu știu unde ți-a zis ție că se duce, știu că a fost la biserică înainte, s-a văzut cu mine, bă! Și ce crezi, ne-am și pupat în mașină la mine, că la ea în mașină nu… Ea am ajuns mai devreme, eu am ajuns mai târziu.

Citește și: Vali Bărbulescu și modelul Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație.Apropiații i-au dat de gol

Odată a făcut accident, Zănoagă, știi ce zic, eu nu aveam de unde să știu că ea a făcut accident, și iar ne-am văzut. Era și soră-sa. Întreab-o dacă nu ne-am pupat. Îți zic și unde', i-a transmis el lui Alex Zănoagă.

La rândul ei, Simina a răspuns:

'Indiferent de ce zice omul ăsta, eu nu mă despart de Alex. Nu am vorbit despre el până acum. Dar de data asta vreau să lămuresc lucrurile. Nu m-am întâlnit cu Jador. Nu are nicio dovadă în acest sens. Dacă mă vedeam, nu se putea să nu aibă o dovadă, o poză, un mesaj. Dacă mă iubea și spera că așa mă face să mă despart de Alex, făcea o poză când spunea că s-a întâlnit cu mine, ca să-l convingă pe Alex de adevăr. Nu este nimic adevărat nici despre accident', a afirmat Simina despre declarațiile lui Jador legate de întâlnirile lor secrete.

Simina, despre relația cu Jador din casa de la Puterea Dragostei 'Mă punea să-i spun numele în emisiune'

Apoi, Simina a povestit încă o dată despre cum a fost de fapt relația ei din casă cu Jador.

'Vă aduceți aminte că eu cu Jador am fost în emisiune doar o săptămână, după care el a plecat. Două luni am vorbit la telefon, timp în care o dată nu a venit să mă vadă. Jador mă punea să-i pronunț numele în emisiune mereu, ca să nu-l uite lumea. M-a învățat să vorbesc despre el, spunea că facem bani împreună de pe urma melodiilor lui. Dar nu a venit o dată la Istanbul, deși îl tot rugam și eu și părinții mei. Nici măcar atunci când m-a bătut Roxana', a mai povestit Simina despre relația cu Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton