Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit. Cine este soția lui și primele imagini de la nuntă

 Borcilă Andreea
.

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit. Unul din copiii cei mari ai omului de afaceri s-a însurat, recent, cu aleasa inimii lui, Georgiana. Cu toții au petrecut, alături de invitați de seamă, la un hotel de lux din București. Iată primele imagini de la nuntă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, și iubita sa, Georgiana, și-au unit destinele sâmbătă, 25 iunie. Astfel, celebrul om de afaceri a fost socru mare, fiind extrem de fericit pentru cei doi miri. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorus și Silvius, din primul mariaj, și încă doi fii mai mici din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. 

silvius-prigoana-6silvius-prigoana-6

Silviu Prigoană a devenit socru mare în acest weekend. Băiatul său, Silvius, și iubita lui, Georgiana, și-au unit destinele și au petrecut, alături de invitați celebri, la marele eveniment din Capitală.

Citește și: Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el:„La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre divorțul de Silviu Prigoană:„Dacă eram vinovată nu eram de mult la pușcărie?'

Citește și: Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu:”Eram cel mai mare din familie și…”

Citește și: Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:”La Psalmul 35 a deschis ochii”

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit sâmbătă, 25 iunie, cu iubita sa, Georgiana. De la eveniment nu au lipsit socrii mari, dar și invitați de seamă. Evenimentul a avut loc la un hotel de 5 stele din București, în timp ce mirii s-au distrat alături de sute de invitați. Atmosfera a fost întreținută de Dan Bittman, dar nu numai.

Mirii sau socrii mari nu au postat niciun detaliu de la nuntă sau petrecere, în schimb, câțiva dintre apropiați i-au dat de gol, inclusiv Angela Rusu, care a ales să facă mici filmulețe de la eveniment.

Silviu Prigoană a fost din nou socru mare sâmbătă, după ce unul din copiii lui mai mari, Silvius, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Georgiana. În câteva imagini de la eveniment, apare Silviu Prigoană alături de partenera lui, Mihaela. În privința nașilor de cununie, cei doi au ales să aibă ca părinți spirituali o familie de medici stomatologi din Constanța, prieteni foarte buni de familie.

Silviu Prigoană: „Mireasa hotărăște cam tot'

Fostul soț al Adrianei Bahumțeanu povestea, acum ceva timp, că el nu s-a implicat deloc în nunta fiului său, ci l-a lăsat pe acesta și pe iubita lui să-și organizeze tot așa cum își doresc.

„Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!', a lămurit Silviu Prigoană, potrivit Spynews.ro.

Cine este soția lui Silvius Prigoană

Potrivit Libertatea, Georgiana, soția lui Silvius Prigoană, a locuit o bună perioadă de timp în Austria, însă acum se va stabili în România, alături de soțul ei: „Cea de-a doua noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Ăsta e motivul pentru care au decis să se repatrieze', a povestit acum ceva vreme Silviu Prigoană în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

Sursă foto: capturi, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton