Drama lui Silviu Prigoană. A suferit un grav accident: „Am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu”

 Lupescu Anca
.

Silviu Prigoană a povestit despre accidentul care i-a schimbat radical viața și care l-a lăsat fără un picior. Este binecunoscut faptul că omul de afaceri a trecut printr-un moment teribil. Un accident de muncă era să îl coste viața. Chiar dacă a supraviețuit, Silviu Prigoană a avut mult de suferit în urma cumplitului eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 1984, Silviu Prigoană a fost dus de urgență la spital, în urma unui accident de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior. A fost internat trei luni, a trecut prin trei operații și a fost la un pas să-și piardă viața, după cum a povestit într-un interviu pentru Pro TV.

Mi-am pierdut piciorul într-un accident de muncă. La ultima operație, am avut un mic incident, era să nu mă mai trezesc din ultima anestezie, am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu. Mi s-a făcut respirație artificială și am fost resuscitat. Prima dată ți se plânge de milă, un an am umblat în cârje. Părinții mei au fost foarte afectați', a spus acesta.

Tatăl său, Silviu Prigoană, a rememorat momentele cumplite.

„A fost o tragedie. Şi în special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Şi a venit unul dintre colegi şi a spus: «Tati Prigoană, Silviu e la spital, că s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo şi, când a spus medicul care e situaţia, gata, am crezut că se sfârşeşte lumea asta cu totul!', – a spus Vasile Prigoană.

Și-a deschis un centru de Protezare, după ce a rămas fără picior

Silviu Prigoană și-a deschis un centru de protezare la Cernica, asta după ce a rămas fără picior. El spune că a stat trei luni în concediu medical și că a fost în moarte clinică pentru 8 minute.

„Eram doar după vreo doi ani de muncă și voiau să-mi dea o pensie de 500 de lei pe lună. Eu am stat însă trei luni în concediu medical și apoi m-am întors. În cele trei luni, am stat internat în spital și am suferit trei operații, pentru că mi se tot cangrena piciorul. Medicii tot trebuiau să-mi taie din el. La cea de-a treia operație am avut parte și de moarte clinică. A durat cam 8 minute, după cum mi-a spus medicul anestezist. Mi-au facut trei anestezii și abia m-au mai resuscitat. După un an mi-am pus prima proteza. Era o chestie foarte grea, din lemn.' – povestea în trecut Silviu Prigoană, cel care, în 1995, și-a deschis un centrul de protezare la Cernica.

Silviu Prigoană s-a pensionat și se ocupă de cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană, care și-a petrecut izolarea alături de familie. Cei doi copii se află la el de doi ani.

images-1-5images-1-5

'A fost o decizie luată împreună cu avocații mei (n.r. de a sta departe de viața publică). A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile și prin hotărâre judecătorească definitivă. Suntem o gașcă foarte mișto. A reușit pandemia să mă țină înnchis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avuit timp să stăm mult împreună, să ne cunoaștem calitățile și defectele, să facem proiecte împreună', a declarat Silviu Prigoană.

Omul de afaceri este încântat de faptul că cei doi copiii ai săi au făcut școală onlșine în această perioadă de izolare la domiciliu.

'Am avut o grămadă de timp să stau coopiii. Ei fac școală online acum. Absolut minunat. Mie mi se pare mai bună școala online decât școala în clasă. Asta e părerea mea personală. Pentru că am posibilitatea și să observ cum predau profesorii. Copiii mei mai fac și suplimentar. Tu auzi ca părinte și vezi talentul profesorului, cum explică. Și dacă înțelegi și tu ca părinte înseamnă că a priceput și copilul. Dacă nu înțelegi tu nimic, n-are cum să priceapă copilul. De aia spun că pe mine mă încântă chestia asta cu școala online', a afirmat el.

Citește și: Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete.Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Citește și: Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț:'De mai bine de două-trei luni…'

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a arătat inelul de logodnă primit de la omul de afaceri din Timișoara:„Da, este…’

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:„Nu am despărțit o familie’

'Da, m-am pensionat anul trecut, în cotombrie. E foarte bine ca pensionar, dar eu muncesc în continuare. Pensia e pensie, munca e muncă. Era un drept al meu. Nu e pensie specială. Am ieșit la pensie pentru că era păcat să nu ies la pensie. M-am pensionat și acum am timp mai mult să mă ocup de familie, de copii', a mai declarat omul de afaceri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton