Silviu Prigoană, reacție neașteptată după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan: "Viața personală a mamei copiilor mei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Silviu Prigoană, reacție neașteptată după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan. Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în mare secret, cu George Restivan, un bărbat pe care l-a cunoscut anul trecut. Prezentatoarea TV anunțase cu ceva timp în urmă că a anulat nunta ce urma să aibă loc în iunie. Iată că Bahmuțeanu și partenerul ei au preferat să facă ceremonia, departe de ochii curioșilor. Vestea că Adriana Bahmuțeanu este femeie căsătorită a ajuns și la Silviu Prigoană, fostul ei soț, care a reacționat imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană, reacție neașteptată după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut nunta în secret, după ce vedeta anulase ceremonia ce trebuia să aibă loc în luna iunie. Prezentatoarea TV și partenerul ei au devenit soț și soție, în cadrul unui eveniment restrâns ce s-a desfășurat în biserica Bănceni, din Cernăuți, Ucrain. Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a reacționat la vestea că prezentatoarea s-a recăsătorit. Iată ce a declarat afaceristul!

screenshot-2023-04-24-160900screenshot-2023-04-24-160900

Silviu Prigoană, reacție neașteptată după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu este din nou femeie măritată. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui George Restivan, cei doi jurându-și dreagoste veșnică, în cadrul unei ceremonii, de la o biserică din Cernăuți. Adriana Bahmuțenu este la al treilea mariaj. Alături de fostul soț, Silviu Prigoană, prezentatoarea TV a devenit mama a doi copii. Din nefericire, căsnicia lor a fost una tumultoasă și s-au despărțit cu scandal. Iată ce a avut de declarat Silviu Prigoană, după ce a aflat că Bahmuțeanu s-a recăsătorit.

Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no comment!„, a spus Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta. Motivul: „Suntem prinși cu diverse treburi’

Citește și: „Nu are mentalitatea bărbatului din România’. Ce a atras-o pe Adriana Bahmuțeanu cel mai mult la logodnicul ei, George Restivan / Iau și copiii în luna de miere

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit într-o biserică din Ucraina

Momente de fericire pentru Adriana Bahmuțeanu, care s-a căsătorit cu George Restivan, partenerul ei de un an de zile. Cei doi și-au unit destinele la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta. În vara anului trecut, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut cununia religioasă. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea TV spunea că a amânat nunta cu afaceristul din SUA, căci nu reușește să adune la un loc toți oamenii importanți din viața lor. Adriana Bahmuțeanu a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, alături de un mesaj emoționant.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica,  acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!

Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice ,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineana.

Vrem sa le mulțumim prietenilor noștri din toată tara, cei care așteaptă o nunta mare și cu fast, pe care nu am reușit pana acum sa o organizam asa cum se cuvine, capitol la care lucram în continuare dar n-au întrat zilele în sac!!!
De petreceri și cumetrii avem toată viata timp sa ne ocupam!
Le mulțumim nanasilor noștri de isprava, bucovinenii Mitruca și Liliana Gramada, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții intr-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu alta ocazie!
„, a scris vedeta pe Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton