Se reaprinde scandalul! Silviu Prigoană: "Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani"

 Lupescu Anca
.

Deși au divorțat de mult timp și acum și-au refăcut viețile, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană încă au motive să se certe. Se pare că vedeta nu le-a mai plătit pensia celor doi băieței de aproape doi ani. Cei doi au împreună doi băieți, Eduard și Maximus, care de mai bine de trei ani locuiesc cu tatăl lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Magistrații au decis că cei doi băieți să rămână alături de tatăl lor, care le poate oferi, din punct de vedere financiar, tot ce își doresc. Adriana Bahmuțeanu s-a împăcat cu ideea și are ocazia să își vadă copiii în funcție de programul stabilit de judecători. Totuși, femeia nu le-a mai plătit pensie alimentară de doi ani, susține Prigoană.

 'Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!', a precizat Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru impact.ro.

Omul de afaceri a spus că a atenționat-o pe fosta lui soție, însă fără nicio reacție. În plus, când prezentatoarea tv s-a înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 1, fostul ei soț a fost cel care i-a făcut propagandă electorală, a mai spus el, conform aceleași surse.

 'Mai ţineţi minte că în toamna anului trecut doamna Bahmuţeanu a dorit şi s-a înscris în cursa candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar al sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi, cel puţin dintre cei ce m-au întrebat în mod direct, să o voteze', ne-a mai declarat Silviu Prigoană.

adriana-bahmuteanu-si-copiiiadriana-bahmuteanu-si-copiii

'Nu vă ascund că, în felul meu, eram direct interesat. Am sperat că, odată câştigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuţeanu va avea parte de un venit fix şi se va achita astfel şi de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte. Nu a fost însă să fie!', a adăugat el.

 'Nu ştiu pe dinafară despre ce sumă este vorba. Dar ceea ce ştiu e că dacă ajung să fac plângeri penale pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la şedinţe de meditat în pivniţă, pe o durată de trei luni, din câte ştiu!', a mai spus fostul ei soţ.

Adriana Bahmuțeanu a fost abuzată și traumatizată în copilărie

Adriana Bahmuțeanu a prins ani de școală în vremea comunismului, a avut parte de o învățătoare care își abuza elevii. Dacă în zilele noastre sunt rare cadrele didactice violente, înainte de 89 majoritatea apela la palme și celebrul indicator pe care îl rupeau pe palmele elevilor.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat.

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:„Zi pe față că nu te așteaptă acasă!’

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…’

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…’

Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră, a povestit Bahmu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton