Silvia Saveschi, fostă concurentă la "Bravo, ai stil", este însărcinată pentru prima oară. Cine e tatăl bebelușului

 Pirvu Cristina
.

Silvia Saveschi, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, este însărcinată pentru prima oară. În câteva luni ea își va duce la piept copilul. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, iar acum familia lor se va mări. 

Veste bună din familia „Bravo, ai stil”. Silvia a fost concurenta în sezonul II al reality show-ului de fashion de la Kanal D. În urmă cu ceva timp, Silvia s-a căsătorit cu bărbatul care de mulți ani o face fericită.

Iată că acum, prin intermediul mediului online, ea a dat vestea: este însărcinată! „#3 at #30 ❤”, a fost mesajul ei scurt, însoțit de o fotografie în care soțul ei o îmbrățisează, ținând mâinile în formă de inimă pe abdomenul ei.

Silvia Saveschi este insarcinata (1)Silvia Saveschi este insarcinata (1)

Silvia Saveschi s-a lăsat de modă. Acum e make-up artist

Silvia a participat în sezonul doi de la „Bravo, ai stil”. După, ea nu a fost fost așa preocupată de modă. Concurenta a decis să facă cursuri, iar acum este make-up artist.

Machiază diferite domnișoare, participă la evenimente și este foarte preocupată de viitorul ei, de familia care curând se va mări.

Foto: Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton