Sharon Stone la Cannes: Rochie mini, picioare interminabile, look sexy

 Florentina Liutic
.

Ȋn 1992, Sharon Stone venea la Cannes pentru a-şi prezenta pelicula Basic Instinct care a transformat-o într-un sex-simbol. Anii au trecut, însă Sharon şi-a păstrat acelaşi sex-appeal.

 

Acum, la 56 de ani, a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Cannes, fiind una dintre cele mai sexy vedete prezente  la cea de-a 67-a ediţie a festivalului de film.

 

Ȋmbracată într-o rochie neagră, scurtă, semnată Emilio Pucci, actriţa americană a rămas aceeaşi femme fatale. Iar incaltamintea, clutch-ul si ochelarii de soare nu au făcut decât să definitiveze acest look extrem de senzual.

 

Pentru Sharon Stone urmează o seară importantă la Cannes, ea prezidând  gala amfAR destinată strângerii de fonduri pentru continuarea cercetărilor privind maladia SIDA. Hotelul Eden Roc din Cape D Antibes va fi neîncăpător pentru celebrităţile care vor răspunde invitaţiei organizatorilor.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton