Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: "Din fericire, copiii..."

 Dumba Gabriela
.

Shakira a avut o primă reacție pe Instagram, la câteva ore după ce Gerard Pique și-a asumat public relația cu Clara, studenta de 23 de ani cu care a înșelat-o. În timp ce postarea fotbalistului a strâns peste 3 milioane de aprecieri și peste 500 de mii de comentarii, Shakira s-a abținut pentru moment de la o replică directă, dar pare că i-a transmis un mesaj important, totuși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti. Cei peste 81 de milioane de fani ai Shakirei de pe Instagram sunt cu ochii pironiți pe contul artistei, pentru a fi la curent cu reacția acesteia la decizia lui Pique de a-și asuma relația cu tânăra Clara. Și chiar dacă nu le-a adresat celor doi o replică directă, Shakira a transmis un mesaj important, totuși, crede presa străină.

326777665_931755664656913_2373985647374734193_n326777665_931755664656913_2373985647374734193_n

Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti

La câteva ore după ce Pique a postat pe contul său de Instagram un selfie realizat de Clara Chia, actuala lui iubită și despre care mii de fani susțin că a fost dezvăluit la insistențele tinerei, Shakira a reacționat.

Nu i-a mai dedicat încă o piesă tatălui copiilor ei, ci i-a transmis un mesaj cât se poate de clar, potrivit presei spaniole: „copiii sunt la mine, tu rămâi cu copilul tău”, aluzie la vârsta de 23 de ani a tinerei iubite.

Concret, Shakira a postat două stories în care dezvăluia că le-a pregătit copiilor micul dejun. Deși rezultatul părea dezastruos, respectiv clătite în formă de Mickey Mouse arse, Shakira și-a asumat eșecul în bucătărie și a lăsat de înțeles că este mult mai important timpul petrecut alături de cei mici și joaca lor, decât rezultatul în sine după ce au gătit.

„Clătitele lui mami! Mickey sau panda?”, a scris Shakira pe o fotografie în care apărea o clătită arsă în formă de Mickey Mouse și a spus un emoticon care râde.

Pe cea de-a doua fotografie, artista a scris: „Oh, aceasta este imposibil de mâncat, dar, din fericire, copiii mei au răbdare cu mine dimineața”.

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:'Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo'

Citește și: Shakira îi umilește pe Gerard Pique și iubita lui, în noua melodie

Publicația El Nacional a interpretat mesajul Shakirei pentru Pique astfel: „Tu o ai pe Clara, eu am copiii. Le-ai luat copiilor bucătarul care le pregătea micul dejun și care gătește acum pentru Clara, dar nu contează. Copiii sunt la mine, suntem împreună și asta este cel mai important”.

Shakira a mai postat în trecut, pe Instagram, clipuri în care făcea clătite alături de copii. De asemenea, rezultatul era unul dezastruos, dar bucuria copiilor de a petrece timp cu mama lor a meritat tot deranjul.

Cum a aflat Shakira că o înșală Pique cu Clara

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, după ce au format un cuplul vreme de 12 ani și au doi fii împreună, pe Milan și Sasha. S-a aflat ulterior că actuala iubită a lui Pique, Clara Chia, a fost amanta fotbalistului încă din perioada în care acesta era cu Shakira.

Se pare că acesta a fost filmat împreună cu actuala sa iubită cu mult înainte să se anunțe separarea lui Gerard Pique de Shakira.

Publicația ESS24 Espana a făcut public un clip în care apare Gerard Pique în timpul unui interviu realizat prin videocall. Până aici, nimic bizar. Însă, înregistrarea a avut loc în data de 15 august 2021, adică mai devreme cu mai bine de un an înainte ca Pique și Shakira să anunțe oficial că se despart, iar în spatele lui apare chiar actuala iubită. Se vede clar cum Clara Chia, studenta tinerică, se află în locuința fotbalistului.

Shakira a început să-și pună primele semne de întrebare cu privire la fidelitatea fostului ei partener, după ce a descoperit un indiciu în frigiderul lor.

În mai multe rânduri, Shakira observase că cineva i-a mâncat dintr-un borcal cu gem, deși Gerard Pique și copiii lor nu obișnuiau să consume acest aliment. Atunci, celebra cântăreață a intuit că altcineva a stat în casa lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton