"S-ar putea să-mi omor fostul iubit". Shakira, mesaj controversat pentru Gerard Pique de Valentine's Day

 Raiciu Adriana
.

Shakira, mesaj controversat pentru Gerard Pique de Valentine’s Day. Shakira și Pique s-au despărțit în luna iunie a anului 2022, după 12 ani de relație. La scurt timp după separare, fotbalistul s-a afișat cu noua iubită, iar situația dintre el și fosta soție a început să fie din ce în ce mai tensionată. De Ziua Îndrăgostiților, artista i-a transmis un mesaj subtil, prin intermediul unui videoclip.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în luna iunie, anul trecut, după 12 ani de relație. Au împreună doi băieți minunați, pe Sasha și Milan, care locuiesc alături de mama lor. La scurt timp după separare, fostul fotbalist s-a afișat cu noua sa iubită, fapt care a deranjat-o foarte tare pe îndrăgita cântăreață. Ulterior, aceasta a scris o piesă cu trimitere directă către fostul ei partener, ajungând pe primele locuri în top preferințe în lume.

hepta_6464094-683×1024-1hepta_6464094-683×1024-1

Multe atacuri subtile au existat între cei doi după separare, însă ultimul a luat prin surprindere pe toată lumea. Shakira a postat un videoclip pe rețelele sociale, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în timp ce dansează și cântă o piesă de-a cântăreței SZA. Mulți s-au gândit că e vorba de un atac la adresa fostului soț.

Citește și:De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț:„Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi’

Citește și:George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Actorul din serialul Clanul dezvăluie detalii din noul sezon: „Pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este…’ / EXCLUSIV

Citește și:Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…'

„S-ar putea să-mi omor fostul iubit”. Shakira, mesaj controversat pentru Gerard Pique

Mai în glumă, mai în serios, Shakira a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimul filmuleț postat pe rețelele sociale. Aceasta fredona versurile unei piese celebre, ceea ce le-a atras imediat atenția fanilor. Melodia, care a ajuns virală pe TikTok, face referire la o femeie disprețuită, care este gată să se răzbune pe fostul soț.

„S-ar putea să-mi omor fostul iubit /Nu e cea mai bună idee/Urmează noua lui iubită, cum am ajuns aici?' , spune Shakira, 46 de ani, în videoclip.

Internauții nu au ‘gustat’ gluma făcută de artistă, iar multe dintre comentarii au fost negative.

S-ar putea să-mi ucid fostul iubit/Îl iubesc totuși/Ma degrabă să fiu în închisoare decât singură/Am făcut totul din dragoste', continuă ea.

Shakira începe să-și revină după despărțirea de Gerard Pique

Shakira a transmis un mesaj pe Instagram în care a dat de înțeles că începe să-și revină după trădarea lui Gerard Pique.

Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. (…) Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți. Când te confrunți cu disprețul, continuă să îți cunoști valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de tine, a scris Shakira.

sursă foto- Instagram și arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton