Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o: "E mai bine decât mersul la psiholog"

 Dumba Gabriela
.

Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o. Shakira a acordat un prim interviu video după despărțirea de Gerard Pique, în care a vorbit de perioada în care a aflat că el a înșelat-o, dar și despre cele două piese pe care i le-a dedicat tatălui copiilor ei și actualei sale iubite. Shakira susține că muzica a ajutat-o mult în perioada grea prin care a trecut, mai mult decât terapia la psiholog.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o. La 9 luni de la despărțirea de Pique, Shakira a acceptat să vorbească despre relația cu fostul fotbalist al Barcelonei și despre piesele în care l-a atacat. Într-un dialog cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, cântăreața a explicat cum a afectat-o despărțirea de Gerard Pique, cu atât mai mult cu cât aceasta s-a produs din cauza infidelității.

*EXCLUSIVE* WEB MUST CALL FOR PRICING  – Colombian singer Shakira was pictured enjoying a fun day out with her 2 sons by visiting the Colosseum in Rome.*EXCLUSIVE* WEB MUST CALL FOR PRICING  – Colombian singer Shakira was pictured enjoying a fun day out with her 2 sons by visiting the Colosseum in Rome.

Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o

Shakira nu a vorbit direct despre Gerard Pique, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că despre el este vorba și a vrut să evidențieze că se focusează pe propria persoană și pe băieții ei.

„În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, ‘există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele’.”, a spus Shakira, citată de Marca.

Shakira recunoaște că o perioadă a crezut și ea că are nevoie de un bărbat pentru a fi completă, însă cei doi băieți ai săi au ajutat-o să simtă ce este dragostea adevărată.

„Cred că și eu cumpăram ideea asta că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a fi completă. Nu li se întâmplă tuturor să li se îndeplinească visurile în viață, însă mie mi s-au îndeplinit cu băieții mei. Am reușit să înțeleg istoria din altă perspectivă și eu sunt de ajuns. 

Simt că sunt de ajuns, lucru pe care nu l-am gândit niciodată. Simt că depind de mine și băieții mei depind de mine. E rezultatul trecerii printr-un proces de doliu. Ar fi trebuit ca cineva să facă o poză de cum a început și cum s-a încheiat sesiunea. A fost o eliberare pentru procesul meu de însănătoșire. 

Întotdeauna încerc să îmi folosesc piesele ca un catharsis, e mai bine decât mersul la psiholog. Prin astfel de momente trebuie să treci, cum am trecut eu în 2022 pentru a scoate la iveală un mușchi emoțional. A fost un moment de sinceritate brutală. M-am simțit sprijinită de fani într-o manieră pe care nu mi-aș fi imaginat-o. Au fost cheie pentru a mă ridica de la podea” a declarat Shakira în cadrul interviului cu Enrique Acevedo.

Citește și:Cristina Bălan și-a născut fiica acasă, în cadă. Artista a refuzat să meagă la spital, după trauma suferită când a devenit mamă prima dată: „Medicul a fost brutal’

Citește și:Cosmin Seleși, primele declarații după ce emisiunea Batem palma? iese din grila de la PRO TV: „Nu-mi vine să cred că…’

Shakira: „Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați”

Cântăreața columbiană a afirmat că trebuie să-și refacă viața personală acum și că nu mai este dependentă emoțional de Gerard Pique.

„Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică.

Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.

Simt că depind de mine și că am doi copii care se bazează pe mine. Simt că trebuie să fiu mai mai puternică decât o leoaică, dar puterea trebuie să fie rezultatul unei suferințe, al acceptării ei, al tolerării frustrării, al acceptării că există lucruri pe care celălalt nu și le mai dorește. Că există visuri care se rup, ca trebuie să iei bucățile de puzzle de pe jos și să te reconstruiești”, a mai spus Shakira.

Shakira i-a dedicat lui Pique încă o piesă

Shakira a lansat vineri o melodie în colaborare cu artista columbiană Karol G, cu titlul 'TQG', acronimul pentru 'Te quedo grande', în traducere 'Prea mare pentru tine'. Un titlu mai mult decât sugestiv având în vedere că ambele au versuri cu 'dedicație' pentru foștii parteneri, Gerard Pique în cazul Shakirei, respectiv rapperul Anuel AA, de care Karol G s-a despărțit anul trecut.

În cadrul versurilor, Shakira are mai multe 'săgeți' către Gerard Pique, dar face o referire și la Clara Chia Marti, actuala iubită a celui cu care a fost împreună 12 ani și cu care are doi copii.

'Acum vrei să te întorci, așteaptă-mă, de parcă aș fi idioată', 'Vrei să te întorci, mi-am dat seama când ai dat like unei fotografii de-ale mele', 'Mă doare când te văd cu altcineva, dar sunt gata să merg mai departe', 'Am uitat ce am trăit împreună, iar asta te deranjează, faptul că viața mea s-a îmbunătățit fără tine', 'Nu mai ești binevenit aici', 'Am văzut ce a spus iubita ta despre mine, nu mă enervează, doar mă face să râd', sunt câteva dintre versurile melodiei 'TQG'.

Shakira, și mai acidă în prima melodie cu Pique și iubita lui

În urmă cu o lună, Shakira a lansat prima melodie în versurile căreia vorbește despre Gerard Pique și Clara Chia Marti, femeia cu care a înșelat-o, iar artista a fost mult mai dură.

'Nu mă întorc la tine, nici dacă plângi în fața mea sau mă implori', 'M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc', 'Fără resentimente, dragă, îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare', 'Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine', 'Eu fac cât două de 22', 'Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo', 'Ai schimbat un Rolex cu un Casio', au fost unele dintre versurile melodiei care a strâns 352 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton