Shakira, primele declarații oficiale despre despărțirea de Pique: "Este cea mai întunecată perioadă din viața mea"

 Laciu Andreea
.

Shakira a făcut primele declarații oficiale despre despărțirea de Gerard Pique, dar și despre problemele legale pe care le are artista în prezent cu autoritățile fiscale spaniole. A încercat să stea departe de presă după ce s-a aflat despre infidelitatea fotbalistului, dar acum cântăreața a considerat că a venit momentul să își expună public și partea ei de adevăr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața trece prin cele mai grele momente din toată viața ei, după cum chiar ea a recunoscut. A făcut numeroase sacrificii de dragul lui Gerard Pique, au împreună doi copii și au format un cuplu invidiat de mulți timp de 12 ani, dar toate acestea nu au fost de ajuns pentru celebrul fotbalist.

Și-a refăcut viața cu o studentă tinerică și nu s-a ferit să se afișeze public alături de aceasta, în timp ce fosta parteneră încearcă să fie puternică de dragul celor doi copii.

shakira-1shakira-1

Shakira, primele declarații oficiale despre despărțirea de Pique

Cântăreața a decis acum să rupă tăcerea pentru revista ELLE SUA. Se pare că tot ceea ce a apărut în presă în ultimele luni a afectat-o foarte mult. Este urmărită peste tot și hărțuită de paparazzi. A încercat să le ascundă cât mai mult din situația dureroasă copiilor ei, dar aceștia au aflat adevărul, în cele din urmă. Ea încă mai speră uneori că totul este doar un vis urât, din care se poate trezi într-o bună zi.

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează', a declarat Shakira pentru ELLE, conform Fanatik.ro.

Citește și: Shakira, prima apariție în public, după ce Pique și-a asumat noua relație. Cu cine a fost surprinsă: „Am fost să o consolez”

Citește și: Fiica Ilenei Sterp are probleme de sănătate: „Sunt într-o perioadă în care nu mai răsare soarele”

Citește și: Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă. S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Shakira, dezamăgită de reacția presei

Shakira susține că presa internațională a răspândit și informații false. Ea îi asigură pe fani că Pique va rămâne întotdeauna tatăl copiilor ei, indiferent de ceea ce se întâmplă cu relația lor.

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea', a completat Shakira.

Ce sacrificii a făcut de dragul fostului iubit

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din lume. Cu toate acestea, și-a pus cariera pe plan secund de dragul bărbatului iubit și a plecat din SUA în Spania, ca să îl sprijine atunci când Gerard Pique a jucat la FC Barcelona.

„A vrut să joace fotbal și să câștige titluri și a trebuit să îl susțin. Unul dintre noi a trebuit să facă un sacrificiu. Și am făcut-o. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania să-l susțin să poată juca fotbal și să câștige titluri. Datorită acestui fapt, copiii mei au putut să aibă o mamă prezentă', a adăugat cântăreața, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook oficial Shakira

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton