Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique. Artista se mută în Miami

 Oana Pantazi
.

După câteva luni de negocieri, Shakira a primit cusotdia totală a copiilor de la Pique, artista urmând să se mute la Miami alături de Saha și Milan. Inițial, fostul star al Barcelonei nu a fost de acord, însă acum cei doi foști parteneri au ajuns la o înțelegere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În sfârșit celebrul cuplu a ajuns la o înțelegere, așadar Shakira a primit custodia totală a copiilor și urmează să se mute la Miami împreună cu fiii ei și ai lui Pique, Sasha (7) și Milan (9), notează publicația Hola! Artista își exprimase mai demult dorința de a se muta la Miami, însă fotbalistul nu a fost de acord inițial.

shakira-a-primit-custodia-totala-a-copiilor-de-la-pique-shakira-a-primit-custodia-totala-a-copiilor-de-la-pique-

Shakira a primit custodia totală a copiilor. Pique a fost de acord

La luni bune de la despărțirea de partenerul ei, Shakira (45) poate în sfârșit respira ușurată – artista a primit custodia totală a copiilor de la Gerard Pique (45). Fotbalistul, care s-a retras recent a fost de acord ca artista să se mute în Miami alături de cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 și 9 ani.

Conform publicației La Vanguardia, artista columbiană și fostul ei partener, alături de avocații lor, au avut negocieri timp de 12 ore. În urma acestora, au stabilit că Gerard Pique va petrece Crăciunul în Barcelona cu copiii, iar apoi acești vor pleca alături de mama lor în Miami, unde sunt pregătiți să înceapă o nouă viață.

Citește și: Shakira spune totul despre despărțirea de Pique într-o nouă melodie: „M-ai părăsit din cauza narcisismului tău’

Citește și: Shakira a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.Riscă 8 ani de închisoare și o amendă uriașă

Citește și: Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă. S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Inițial, sportivul s-a opus acestui lucru, deoarece era îngrijorat că, dacă cei doi copii ai săi vor petrece atât timp departe de el, asta le-ar putea afecta relația, inclusiv pe cea cu bunicii paterni, aflați în Spania. Conform sursei citate, Gerard Pique a ales să se sacrifice pentru binele copiilor, care în 2023 deja vor începe o școală aleasă în Miami de către mama lor.

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Zvonuri circulau de mai multă vreme, însă abia în luna iunie Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație. Vestea că Shakira (45) și Pique (35) s-au despărțit nu a luat pe nimeni prin surprindere, cu atât mai mult cu cât presa specula de ceva vreme acest deznodământ. A venit, iată, și confirmarea, de data aceasta una pe cale oficială. Cu toate că între artistă și fotbalist a existat o chimie extraordinară – cei doi împărțeau inclusiv aceeași zi de naștere -, se pare că infidelitatea lui a fost cea care a dus la destrămarea cuplului.

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, însă cuplul lor a fost unul dintre cele mai trainice… Asta până când au apărut primele zvonuri despre infidelitatea soțului artistei. Motivul pentru care cei doi au ajuns la separare ar fi infidelitatea. Shakira și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie, iar de atunci au decis să locuiască separat. Gerard a înșelat-o pe partenera sa de viață cu o tânără în vârstă de 20 de ani…

Shakira și Pikue s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, şi de atunci au fost nedespărțiți, diferența de vârstă de 10 ani dintre ei nefiind un impediment. Ulterior, au devenit părinții a doi copii, dar nu problema căsătoriei nu s-a pus niciodată.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său, povestea Shakira în cadrul emisiunii 60 Minutes.

Iată că cei doi nu mai formează un cuplu de luni bune, iar acum Shakira a primit custodia totală a copiilor de la Pique.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton