Serena Williams este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă la Met Gala 2023: "Nu mai trebuie să mă ascund..."

 Raiciu Adriana
.

Serena Williams este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă la Met Gala 2023. Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, a anunțat luni seară, la Met Gala 2023, că este însărcinată a doua oară. Iată și primele declarații făcute de îndrăgita tenismenă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gala Met 2023 a avut loc luni seara, 1 mai 2023, unde mai multe staruri internaționale și-au făcut apariția rând pe rând. Serena Williams a uimit, într-o rochie Gucci și cu un zâmbet larg, în timp ce a confirmat că este însărcinată, luni, pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă.

2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala', a scris Serena Williams pe Instagram.

Citește și: Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani! Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

Citește și: Serena Williams, la un pas de moarte la nașterea fiicei sale: „O să mor, o să mor. Doamne Dumnezeule!”

Citește și: Cum a afectat-o pe Ramona Păuleanu nașterea prematură a gemenilor: „Am refuzat să mă gândesc că aș putea să nu-l mai am, deși mureau copii în fața ochilor mei / EXCLUSIV

Citește și: Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Nu a renunțat însă la cârje: „Mă mai sprijin în ele. Medicul mi-a dat voie să… / EXCLUSIV

Serena Williams este însărcinată a doua oară

Serena Williams a născut primul copil în mare secret în 2017, la o clinica privată St Marys Medical Centre din West Palm Beach, unde a rezervat un etaj întreg pentru a se asigura că are parte de toată intimitatea de care are nevoie. Acum, tenismena a făcut anunțul mult așteptat. Ea și soțul ei, Alexis Ohanian, așteaptă cel de-al doilea copil și au dat vestea la Met Gala 2023.

„Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund', a adăugat Williams într-un interviu de pe covorul roșu, pentru Vogue.

Fosta tenismenă a purtat la Met Gala 2023 o rochie Gucci alb-negru și bijuterii Tiffany, aducându-i un omagiu lui Karl Lagerfeld, regretatul designer a cărui operă este onorată în cadrul expoziției și galei Institutului de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

„Karl nu a dezamăgit niciodată (…), așa că amândoi suntem atât de fericiți să fim aici', a mai spus Serena Williams, alături de soțul ei.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton